Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Latviski izdots Džeinas Fellonas romāns "Izstāsti man noslēpumu"

Redakcija
Redakcija

“Džeina Fellona visu mūžu producējusi filmas un seriālus, taču tad kādā dienā nolēma kļūt par pilna laika rakstnieci. Tātad tā nav sakritība, ka arī romāns “Izstāsti man noslēpumu” vēsta par kādu Holiju Kūperi, kas atbild par scenārija izstrādi seriālam, ko savos ekrānos ar dzelžainu regularitāti sagaida tūkstošiem skatītāju. Holija nav karjeriste, darbs viņai ir pati dzīve. Bet ko darīt, kad šķietami sakārtotajā ikdienā notiek negaidīts sižeta pavērsiens un dzīve mazpamazām pārvēršas seriālā, kura ik nākamā epizode var būt nepatīkams pārsteigums? Un arī darbā groži izslīdējuši no rokām — tu vairs nespēj vadīt ne savus padotos, ne notikumu gaitu. Džeina Fellona atklāj gan cilvēku savstarpējo attiecību psiholoģiju, gan seriālu industrijas aizkulises. Iespējams, šī grāmata liks skatīties nākamo sēriju — gan ekrānā, gan dzīvē — citām acīm.”
Inga Žolude, rakstniece

Angļu chick-lit žanra rakstnieces Džeinas Fellonas (1960) asprātīgie feministiskās ievirzes prozas darbi varētu būt zināmi arī latviešu lasītājiem — vismaz kopš romāna “Kā tikt vaļā no Metjū” (“Dienas Grāmata”, 2014). Autore bijusi arī vairāku populāru britu TV seriālu (Teachers, 20 Things To Do Before You’re 30, EastEnders, This Life) producente.

No angļu valodas tulkojusi Aija Uzulēna

Grāmatas mākslinieks Jānis Esītis