Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Iznākusi grāmata “Kā izprast mūsu bērnu emocijas”

Redakcija
Redakcija

Praktisko grāmatu sērijā iznācis franču autora Roberta Zuili darbs “Kā izprast mūsu bērnu emocijas”, kas turpina Izabellas Filjozas grāmatās “Bērns mani neklausa!” un “Bērns grib mani nokaitināt” skartos tematus.

Robērs Zuili ir klīniskais psihologs, vairāku personiskai izaugsmei veltītu darbu autors. Šajā grāmatā viņš vienkāršā, saprotamā veidā stāsta, kā vecākiem veiksmīgāk izprast un pieņemt savu bērnu emocijas un reaģēt uz tām.
Autors runā par bailēm, dusmām, skumjām un prieku, par to, kā mācīt paust un vadīt šīs emocijas un kā vecākiem nodrošināt saviem bērniem iespēju augt ģimenē, kurā valda emocionāli līdzsvarota gaisotne.

“Pasaulē ienākot jaunai dzīvībai, emocijas apsteidz pat pirmo elpas vilcienu! Vecāki, kuriem bijusi izdevība praksē izmēģināt perinatālo haptonomiju (saziņa ar mazuli, pieskaroties vēderam), ir pārliecinājušies, ka emocionālā saikne ar bērniņu pastāv jau pirms viņa piedzimšanas. Viņš uztver, sajūt un izdzīvo to, cik labi vai slikti jūtas māte, un vēlāk — abu vecāku labsajūtu vai ciešanas.” Roberts Zuil.

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.