Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Rīgā noritēs pirmais Baltijas literārais forums tALLk

Redakcija
Redakcija

Piektdien, 6. decembrī, no pl. 10.00 līdz pl. 16.00 Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Konferenču zālē norisināsies pirmais Baltijas literārais forums, kur visu trīs Baltijas valstu pārstāvji dalīsies pieredzē dažādos literatūras jomas procesos. Šī gada forums ir fokusēts uz jauno autoru ienākšanu apritē – tas palīdzēs izprast jauno autoru iespējas Baltijas valstīs, sniegs informāciju, kā prezentēt sevi sociālajos tīklos, vairāk pastāstīs par veiksmīgo reklāmas kampaņu I AM INTROVERT, kā arī diskusiju ietvaros ļaus izteikties arī apmeklētājiem.

Foruma programmā ir iekļauta paneļdiskusija ar trīs Baltijas valstu pārstāvjiem, jauniem autoriem un literāriem aģentiem, par to, kas ir nepieciešams, lai gūtu panākumus, un ko tieši nevajadzētu darīt. Forumu vadīs pašmāju publikā iecienītais jaunais autors autors Svens Kuzmins. Forumā piedalīsies dzejniece Inga Pizāne, literārais aģents un tulkotājs Džeids Vils, izdevēja Dace Sparāne, Latvijas Rakstnieku savienības priekšsedētājs Arno Jundze, reklāmas speciāliste un kampaņas “I AM INTROVERT” autore Una Rozenbauma, sociālo tīklu guru Jurita Krūma, tulkotāja un starptautisko projektu vadītāja Maria Esko (Igaunija), dzejniece un literāro projektu vadītāja Marija Mažule (Lietuva), kā arī citi.

Forums tapis ar Latvijas Republikas Kultūras ministrijas un NORDIC CULTURE POINT atbalstu. Forumu organizē Latvijas Rakstnieku savienība.