Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Piebalgā norisināsies autofotoorientēšanās brauciens „Piebalga 2014”

Redakcija
Redakcija

Kalni, līkloči, pakalni, gleznaini panorāmas skati un pastkartes cienīgas ainas, brāļi Kaudzītes, Kārlis Skalbe, Emīls Dārziņš... Tas vēl nav viss, ko var zināt par Piebalgu!

Sestdien, 1.novembrī ikviens tiek aicināts piedalīties autofotoorientēšanās braucienā "Piebalga 2014" un uzzināt vēl vairāk faktu par šo reģionu, tā vēsturi, apmeklēt interesantas tūrisma apskates vietas vai vienkārši izbaudīt Piebalgu un iemūžināt to savā fotoaparātā.

Brauciena laikā būs jāorientējas pēc kartes un jāveic dažādi organizatoru un atbalstītāju sagatavotie papilduzdevumi Raunā, Kaivē un Vecpiebalgā. Apskatīsim arī, kā aug 2011.gada maija autofotoorientēšanās posma dalībnieku stādītās priedītes Piebalgas mežos.

Komandām būs ne tikai jāpārbauda savas orientēšanās prasmes. Tām tiks dota iespēja aktīvi pavadīt sestdienas dienu, gūt lielu pozitīva adrenalīna devu, kā arī piedalīties "Labajos darbos", ar dāvanām iepriecinot Madonas novada bērnu un jauniešu ārpusģimenes aprūpes un atbalsta centra „Ozoli” bērnus un jauniešus Liezēres pagastā.

Lai piedalītos braucienā, nepieciešams vieglais automobilis, komanda no vismaz 2 jautriem un atraktīviem cilvēkiem, digitālais fotoaparāts, reģiona karte un labs noskaņojums!

Starts - viesnīcā "Ērgļi" Ērgļos. Finišs - kafejnīcā "Ūdensroze" Vecpiebalgā.

Reģistrēšanās braucienam auto-foto-orientēšanās : tūrisma rallijs //... līdz 30.oktobrim.

Uz tikšanos Piebalgā!