Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Izziņo jauno Rīgas krāmu tirdziņu sezonu Spīķeru kvartālā

Redakcija
Redakcija

11.aprīlī Spīķeru kvartālā jauno sezonu uzsāks apmeklētāju iecienītais brīvdabas krāmu tirdziņš Riga Flea Market, piedāvājot pircējiem iegādāties oriģinālas, krāšņas un vērtīgas lietas ar stāstu.

Arī šogad krāmu tirdziņos būs iespējams iegādāties preces visdažadākajām vajadzībām un mērķiem. Tirdziņa piedāvājumā būs gan antīkas mēbeles, gan mājas interjera priekšmeti, tāpat arī vinila plates, nozīmītes, porcelāna figūriņas, trauki, grāmatas, aksesuāri, krāšņumlietas, apģērbi un citas pārsteidzošas lietas.

Tirdziņa mērķis ir attīstīt un iedzīvināt labākās Eiropas pilsētu brīvdabas krāmu tirdziņu tradīcijas Rīgas centrā, kad par andelmani var kļūt ikviens, kam ir kas īpašs un vērtīgs krājumā, ko nodot citam saimniekošanā. Savukārt pircēji šādos tirdziņos var atrast neiedomājamākās un oriģinālākās lietas ar stāstu un, iegādājoties tās, dot tām otro elpu.

Elīna Stelcere, biedrības Rīgas Spīķeri valdes priekšsēdētāja: „Pagājušais gads tirdziņiem bija kā testa, izpētes versija, kad centāmies saprast, vai šāds tirdziņš Rīgai ir nepieciešams, vai būs pietiekami daudz tirgotāji ar kvalitatīvu un interesantu piedāvājumu un, protams, vai būs pietiekami liela pircēju interese. Jāteic, ka uz visiem šiem jautājumiem atbilde ir pozitīva, turklāt šogad jūtam, ka tirdziņš aug un attīstās, veidojas par zīmolu, kas sāk runāt pasts par sevi un tas priecē. Ceram, ka šīs sezonas tirdziņi būs interesantiem, noderīgiem un košiem atradumiem bagāti.”

Tirdziņa apmeklētāji ir laipni gaidīti no plkst. 11:00 līdz plkst. 16:00. Tirdziņš norisināsies mājīgajā Spīķeru kvartāla laukumā.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 9.maijā, 13.jūnijā, 11. jūlijā, 8. augustā un 12. septembrī, un interesenti, kam ir kas tirgojams padomā, uz tiem var pieteikties jau tagad.