Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Čiekurkalna Krustcelēs notiks lielākais Lieldienu tirdziņš Rīgas apkaimēs

Redakcija
Redakcija

Pirmajās Lieldienās, svētdien, 5.aprīlī no pulksten 10:00 līdz 17:00 Čiekurkalnā, Rusova ielā 9, piecu ceļu krustojumā notiks jau otrais Latvijas mājražotāju, amatnieku un zemnieku tirdziņš, kurā pulcēsies vairāk kā 65 tirgotāji no visas Latvijas!

Tirdziņu rīko Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, Twitter komūna @Shreienbusha sadarbībā ar lieldraugiem – Ezerparka Nami un mobilo sakaru operatoru Amigo, kā arī virkni atbalstītāju.

Pateicoties pirmā tirdziņa panākumiem, kurš notika pagājušajos Ziemassvētkos, šoreiz ir izdevies pulcināt divreiz lielāku tirgoties gribētāju skaitu. Tirgus laukuma izdevīgais ģeogrāfiskais novietojums starp vairākiem rajoniem – Čiekurkalnu, Mežaparku, Teiku, Brasu, Sarkandaugavu un ērtā piekļuve, ļauj pulcināt lielu apmeklētāju skaitu. Paredzams, ka dienas gaitā tirdziņu kopumā apmeklēs ap 2000 cilvēku. Īpaši gaidītas tiek ģimenes ar bērniem.

Līdzīgi kā iepriekš, tirdziņu tā organizatori veido ne vien kā pirkšanas-pārdošanas, bet arī kā kultūras, informējošu un izklaidējošu pasākumu. Jāatzīmē, ka tirdziņa laukumā tiks uzstādītas 6 m augstas šūpoles, darbosies vairākas radošās darbnīcas bērniem, trušu aploks, būs pieejamas izjādes ar ponijiem, Amigo atrakcijas un Policistu velobiedrības paraugdemonstrējumi. Papildus tiks rīkota velo ekskursija pa Čiekurkalnu pieredzējuša gida pavadībā (pieteikšanās ekskursijai facebook.com/Shreienbusha).

Kā papildu atrakcija ir plānota loterija ar vērtīgām balvām, par kuras dalībniekiem kļūs visi tirdziņa apmeklētāji, kuri izpildīs īpašās kartēs norādītos uzdevumus. Balvās gan gardumi no mājražotājiem, gan arī galvenā balva no Amigo. Kopējais balvu fonds ir veseli 1000 EUR!

Vēl tikai līdz piektdienai, 20.martam aicinām pieteikties mājražotājus, zemnieku saimniecības, mazos ražotājus un amatniekus, sūtot ziņu e-pastā uz majrazotaji@gmail.com!
Aktuālākajai informācijai var sekot sociālajos tīklos - Twitter vietnē @Shreienbusha un mājas lapā www.latvijasmajrazotaji.lv!