Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


14.decembrī Līvu laukumā "Eņģeļi pār Latviju" svētku pasākums

Redakcija
Redakcija

14.decembrī aicinām uz akcijas Eņģeļi pār Latviju svētku pasākumu Līvu laukumā, Rīgā! Svētdien jau no plkst. 10:00 ikviens varēs iesaistīties dažādās aktivitātēs Līvu laukumā, bet vakara noslēgumā plkst. 21:00 LNT kanālā skatītājus tiešraidē priecēs Ziemassvētku lielkoncerts.

Savus sargeņģeļus labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju ietvaros šogad gaida un uz palīdzību cer 16 gadus vecā Līga Samanta, viengadīgā Adria, septiņus gadus vecais Timofejs un piecus gadus vecā Ance. Lai bērni dzīvotu, kopumā nepieciešami 47 302 eiro. Ziedot var portālā www.ziedot.lv, Rimi un Supernetto veikalos, Swedbank internetbankā un filiālēs, kā arī zvanot uz 90006383 (maksa par zvanu 1.42 eiro). Ziedojumi tiek vākti ārstniecībai un rehabilitācijai, kas nav iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos, tādēļ sabiedrības līdzdalība un atbalsts ir ļoti nepieciešams.

Tiekamies Līvu laukumā, Rīgā!
Ikviens tiek aicināts pievienoties eņģeļu labajiem darbiem 14.decembrī Līvu laukumā. Jau no 10:00 rītā varēs piedalīties rotaļās un dziedāt kopā ar Latvijā zināmiem māksliniekiem. Visas dienas garumā darbosies Ziedot.lv labdarības tirdziņš, notiks piparkūku darināšana kopā ar Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavāru Normundu Baranovski. Ikviens varēs ziedot mantas, apģērbu un apavus trūcīgajām Latvijas ģimenēm. Ikviens, kurš ziedos līdzekļus, kā pateicību pretim saņems piparkūku un īpašu eņģeļu nozīmīti, bet sasildīties pasākuma apmeklētājiem palīdzēs silta zupa un tēja. Sirsnīgas noskaņas valdīs ne tikai Līvu laukumā Rīgā, bet arī LNT ekrānos visā Latvijā visas dienas garumā. Ikviens aicināts Eņģeļi pār Latviju aktivitātēm sekot līdzi LNT tiešraidēs 11:30, 14:05, 17:30 un 19:50.

Ziemassvētku dziesmu lielkoncerts LNT kanālā!
Vakara noslēgumā Lielajā ģildē un kanālā LNT tiešraidē 21:00 varēs baudīt labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju skaisto un sirsnīgo Ziemassvētku dziesmu lielo koncertu. Koncertā skanēs speciāli Eņģeļi pār Latviju noslēgumam jaunradītas komponista Kārļa Lāča Ziemassvētku dziesmu aranžijas, kuras klausītāji varēs baudīt Latvijā iemīļotu mūziķu un mākslinieku izpildījumā. Visa vakara garumā emocijās caur dziesmām dalīsies Linda Leen, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Marts Kristians Kalniņš, Normunds Rutulis, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ralfs Eilands, Igo, Jānis Stībelis, Kristīne Zadovska.

Palīdziet ziedojot un kļūstiet par bērnu sargeņģeli!