Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Izrādīta liela atsaucība Laimas labdarības aicinājumam piepildīt Latvijas daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus

Redakcija
Redakcija

Jau trešo gadu pēc kārtas saldumu ražotājs Laima aicina sabiedrību piedalīties labdarības akcijā un kopā piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuras pašas ģimenes nevar atļauties. Šogad Laimas labdarības akcijai ir ļoti liela līdzcilvēku atsaucība, jau pirmajā nedēļā, kopš Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņas atklāšanas, paņemtas visas 500 bērnu veidotās kartiņas un sarūpētas svētku dāvanas.

Ņemot vērā lielo sabiedrības atsaucību, saldumu fabrika Laima sadarbībā ar biedrību Ascendum apzinājusi vēl citas Latvijas maznodrošinātās daudzbērnu ģimenes, aicinot bērnus veidot svētku kartiņas ar kvēlākajām vēlmēm Ziemassvētku dāvanai. Arī Laimas draugs Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, pievienojas Laimas labdarības akcijai, aicinot bērnus no mazturīgajām Latvijas ģimenēm un aprūpes iestādēm, kā arī pacientus, kuri ilgstoši ārstējas slimnīcā, izgatavot savas svētku kartiņas, lai arī viņiem sarūpētu īstu svētku brīnumu, sagādājot dāvanas svētkos.

Maija Brūkle, Laimas zīmola vadītāja: “Esmu patīkami iepriecināta par līdzcilvēku lielo aktivitāti, atsaucoties Laimas aicinājumam piepildīt maznodrošināto ģimeņu bērnu sapņus par gaidītākajām svētku dāvanām. Es vēlos izteikt lielu pateicību ikvienam, kas šajā svētku laikā apmeklējis Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu un palīdzējis piepildīt bērnu mazo sirsniņu sapņus. Patīkami, ka daļai iedzīvotāju dāvanu sagādāšana mazturīgajām daudzbērnu ģimenēm jau kļuvusi par svētku tradīciju - ir cilvēki, kas Laimas Mīlestības un Sirds siltuma namiņā atgriežas jau trešo gadu pēc kārtas un ir gatavi dalīties vēl un vēl, jo viņi zina šīs gaišās emocijas, kas tiek saņemtas dodot. Iepriekšējos gados — Laima ar līdzcilvēku sirds dāsnumu — palīdzējusi vairāk nekā 700 daudzbērnu ģimeņu bērniem. Šogad jau sarūpētas dāvanas 500 bērniem, pēc kā mazās sirsniņas ilgojas visvairāk.”

Šonedēļ Laimas Mīlestības un Sirds siltuma namiņš tiks papildināts ar jaunām Latvijas maznodrošināto ģimeņu bērnu veidotām kartiņām. Ikviens var radīt svētku brīnumu — apmeklējot Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu - paņemt vienu no bērnu veidotām kartiņām, sarūpēt šo dāvanu un nogādāt to uz Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu. Dāvana pēc tam sadarbībā ar Ascendum tiks aizgādāta konkrētajai ģimenei.

Pirmoreiz Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņa tika atklāta 2012. gada decembrī Vecrīgā pie leģendārā Laimas pulksteņa. Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā Ziemassvētku brīnumu egli rotā Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu paštaisītas svētku kartiņas — tajās atklātas bērnu kvēlākās vēlmes par Ziemassvētku dāvanām šajos svētkos, kuras pati ģimene nevar atļauties.

Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu var apmeklēt ikviens un ar gaišām domām paveikt labu darbu, izvēloties bērnu veidotu kartiņu un palīdzot īstenot maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu kvēlākos sapņus. Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā ikviens tiek sagaidīts ar siltu smaidu un pacienāts ar gardajām Laimas piparkūkām, šokolādes konfektēm un karsto dzērienu.

Labdarības akcija Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā pie Laimas pulksteņa Rīgā norisināsies no 2014. gada 30. novembra līdz 2015. gada 8. janvārim.