Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Šodien Doma laukumā ikviens gaidīts kopbildes uzņemšanā ar sarkanajiem deguniem

Redakcija
Redakcija

Šodien pulksten 15:00 Doma laukumā, Rīgā ikviens aicināts pulcēties Baltijā lielākās sarkano klauna degunu kopbildes uzņemšanai. Zibakcija ir viena no biedrības “Dr. Klauns” atbalstam rīkotās kampaņas “Smiekli ārstē!” aktivitātēm, lai ar Dakteru Klaunu darbu veicinātu mazo pacientu atveseļošanos visā Latvijā.

Pulcēšanās Doma laukumā sāksies pulksten 15:00, kad ikviens varēs kopā ar Dakteriem Klauniem no piena pakām veidot lielo “Paldies!” zīmi kā sveicienu visiem akcijas atbalstītājiem. Savukārt pulksten 16:00 zibakcijas dalībnieki, uzliekot Daketru Klaunu galveno atribūtu – sarkano degunu, veidos kopbildi, kas varētu kļūt par lielāko Baltijā. Lai to kopīgiem spēkiem paveiktu, ikviens aicināts Doma laukumā, līdzi ņemot sarkano klauna degunu. Tos varēs saņemt arī akcijas norises vietā.

Zibakcija būs simbolisks noslēgums “Smiekli ārstē!” kampaņai, kurā vienu mēnesi aktīvi vākti līdzekļi, lai atbalstītu sociālo programmu “Dr. Klauns”. Tās ietvaros profesionāli medicīnas klauni dodas uz slimnīcām, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu.

Akcijas dalībnieki tika aicināti nofotografēties ar “Dr. Klauns” sarkano degunu un foto publicēt savos sociālajos tīklos, kā arī piedalīties dažādos konkursos, iesūtot fotogrāfijas ar sarkanajiem deguniem. Akcijas galveno atribūtu - sarkano degunu - dāvanā var iegūt jebkurā “Narvesen” tirdzniecības vietā, veicot ziedojumu 1 EUR vai vairāk apmērā. Atbalstu arī turpmāk var sniegt, zvanot uz ziedojumu tālruni 90006086 vai veicot pārskaitījumu akcijas ziedojumu kontā.