Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Ķīpsalā noteiks četrkājainos “Rīgas Mis Ņau” un “Rīgas Misters Ņau”

Pirmo reizi Latvijā notiks starptautisks konkurss četrkājainajiem mīluļiem “Rīgas Mis Ņau” un “Rīgas Misters Ņau”, kur par tituliem sacentīsies visdažādāko šķirņu kaķi. Kaķu parāde notiks 18. un 19. septembrī mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādes “Pet Ekspo 2010” laikā un to organizē Latvijas Kaķu mīļotāju klubs “Mooncat” sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Dalībai konkursā “Rīgas Mis Ņau” un “Rīgas Misters Ņau” kaķu īpašnieki savus mīluļus var pieteikt līdz 17. septembrim pa e-pastu verai@inbox.lv . Papildus informācija pa tālruņiem 67217565, 26043698 un internetā Mooncat .

Sestdien,18. septembrī plkst.15.00 par “Rīgas Mis Ņau” titulu WCF ringā sacentīsies kaķenītes, savukārt svētdien 19. septembrī 15.00 tiks noskaidrots labākais runcis, kurš iegūs titulu “Rīgas Misters Ņau”. Kaķu šķirnes atbilstību šķirnes standartam vērtēs sertificēti tiesneši no Vācijas un Krievijas.

Kā zināms 18. un 19. septembrī Ķīpsalā notiks pasākums dzīvnieku mīļotājiem – starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde “Pet Ekspo 2010”. Apmeklētāji varēs vērot starptautiskās kaķu un suņu izstādes, jauntrušu izstādi, aizraujošus suņu modes šovus, dažādus suņu paraugdemonstrējumus un jauno hendleru sacensības, kā arī aplūkot mājputnus, papagaiļus, dekoratīvos baložus, dekoratīvos grauzējus, seskus un daudzus citus dzīvniekus. Izstādē par pievilcīgām cenām apmeklētāji savam mīlulim varēs iegādāties barību, vitamīnus un rudens slapjdraņķim vai aukstai ziemai piemērotus aksesuārus, tāpat arī iegūt izglītojošu informāciju par mājdzīvnieku veterināriju un citiem jautājumiem. Mazie apmeklētāji varēs doties rotaļu virpulī atrakciju parkā “Lec un Minies”.

Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kaķu mīļotāju klubu "Mooncat" un Latvijas Kinoloģisko klubu "Favorīts”. Plašāka informācija izstādes mājaslapā: petekspo.lv .

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – ieeja bez maksas!
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2
Pensionāriem – Ls 2
Pieaugušajiem – Ls 3
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 7,50

Papildu informācija:
Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore
Tālr.: 67065011, GSM: 29450037
e-pasts: inese.libere@bt1.lv

Dace Dambe, BT 1 sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 67067525, GSM: 26410381
e-pasts: dace.dambe@bt1.lv
petekspo.lv