Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Dabas muzejā notiks seminārs par Baltijas jūras ekoloģiju

Redakcija
Redakcija

Ceturtdien, 9. oktobrī, Latvijas Dabas muzejā vides mēneša „Baltijas jūras ekoloģija un aktuālās problēmas” ietvaros notiks seminārs, kurā dažādu nozaru speciālisti diskutēs par Baltijas jūras ilgtspēju.

No 1. līdz 26. oktobrim Latvijas Dabas muzejā notiek vides mēnesis, kas tapis ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu un šoreiz veltīts izaicinājumiem Baltijas jūras ilgtspējas nodrošināšanai.

Lai informētu sabiedrību par problēmām Baltijas jūrā, ceturtdien, 9. oktobrī, no plkst. 15.00 līdz 19.00 seminārā „Aktualitātes Baltijas jūras ekoloģijā un aizsardzībā” pulcēsies dažādu saistīto nozaru speciālisti no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Latvijas Hidroekoloģijas institūta, Baltijas Vides Foruma, Dabas aizsardzības pārvaldes projekta MARMONI un Pasaules Dabas Fonda.

Diskusijā tiks apskatītas tēmas par Baltijas jūras pārvaldību un Latvijas likumdošanu saistībā ar aizsargājamām jūras teritorijām, inovācijām jūras bioloģiskās daudzveidības monitoringā un dabas vērtību aizsardzības stāvokļa novērtēšanā, tiks prezentēti Baltijas jūras bioloģiskās daudzveidības jaunāko pētījumu rezultāti un jaunais invazīvo dzīvnieku noteicējs. Pēc diskusijas dalībnieki Dabas muzeja speciālistu pavadībā iepazīs izstādi „Dzīvība Baltijas jūrā”.

Bezmaksas semināru aicināti apmeklēt visi interesenti. Vairāk informācijas pa tālr.: 67356024, 67356036, Latvijas Dabas muzejs Latvian Museum of Natural...

Vides mēnesi finansiāli atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds.