Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


MĪLUĻU BURZIŅŠ – dzīvnieku izstāde un tirdziņš 5. un 6. jūnijā

Kā zināms, tad vasara ir burziņu laiks un kāpēc lai tajos atpūstos tikai cilvēki? Arī mūsu četrkājainajiem draugiem patīk tikšanās ar citiem spalvainajiem un astainajiem, tāpēc divas dienas – 5. un 6. jūnijā iepirkšanās centrā Olimpia otrajā stāvā būs burziņš, kurā piedalīsies gan suņi, gan kaķi, gan mājas seski! Uz pasākumu laipni aicināti arī cilvēki!

Suņu un kaķu šķirņu prezentācija

Apmeklētajiem būs iespējas iepazīties ar dažādu šķirņu suņiem un kaķiem, par kuriem pastāstīs speciālisti, ka arī būs iespējams aizrunāt vai iegādāties atsevišķu šķirņu kucēnus un kaķēnus. Vienlaikus varēsiet noskaidrot, kā pareizi audzināt un turēt mājdzīvniekus, kas būs pārstāvēti pasākumā.

Veterināro ārstu konsultācijas

Abas dienas ikvienam interesentam būs iespēja saņemt veterinārās klīnikas „ Osi serviss” veterināro ārstu bezmaksas konsultāciju. Steidziet izmantot šo iespēju, jo parasta konsultacija veterinārajā klīnikā izmaksā no 4 līdz 8 latiem!
Organizatori gan lūdz jums pārdomāt, kādu jautājumu ārstiem vēlaties uzdot .

Neparastā modes skate

Burziņa apmeklētājiem būs iespēja vērot unikālu modes skati, proti, no suņu vilnas veidoto izstrādājumu demonstrāciju. Šie skaistie adījumi ir ne vien vizuāli pievilcīgi, bet arī ļoti veselīgi. Adījumu autori vienlaikus arī ir gatavi atbildēt uz jūsu jautājumiem par vilnas vērpšanu un adīšanu.

Suņi – terapeiti

Jau izsenis psihologi un citi mediķi ir noskaidrojuši daudzu dzīvnieku pozitīvo ietekmi uz cilvēkiem. Arī burziņā īpaši apmācīti suņi un viņu saimnieki Jums demonstrēs fantastisko bērnu un suņu saskarsmi, tāpēc laipni aicināti tie vecāki ar bērniem, kuriem mājās nav četrkājainie draugi, bet bērna dzīves pieredzes veidošanai būtu nepieciešams iepazīties ar labsirdīgiem, socializētiem suņiem, kuri var būt teicami rotaļu biedri.

Arī sesks var būt lielisks mājdzīvnieks!

Par to pārliecināsies tie, kuri noskatīsies sesku prezentāciju, iepazīsies ar šiem jaukajiem dzīvniekiem, viņu saimniekiem, uzzinās, domajams, daudz jauna un neparasta. Ne velti seski ir vispopulārākie mājdzīvnieki Eiropā tūlīt aiz suņiem un kaķiem.

Pasākums notiks Rīgā, i/c Olimpia otrajā stāvā.
5.jūnijs no 11:00 līdz 17:00
6.jūnijs no 12:00 līdz 18:00