Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Rīgā pirmo reizi tiks organizēta Fitnesa diena

Redakcija
Redakcija

6.decembrī pirmo reizi Rīgā tiks organizēts brīvā laika pavadīšanas, veselīga dzīvesveida veicināšanas pasākums „Rīgas Fitnesa diena”, kurā pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs līdzdarboties, iesaistīties un iepazīties ar fitnesa nodarbību dažādību. Tā kā fitness ietver aerobiku, skriešanu, vingrošanu, peldēšanu, spēka sportu u.c., pasākumā iesaistīties un atrast sev interesējošās nodarbes varēs ikviens, tajā skaitā bērni, jaunieši, pieauguši, topošās un jaunās māmiņas, seniori, kā arī šīs nozares profesionāļi.

Mūsdienās cilvēku dzīvesveids kļuvis mazkustīgāks, kas uzskatāms par pietiekami lielu problēmu visā pasaulē, bet tajā pašā laikā Latvijā aizvien vairāk cilvēku ikdienā cenšas kustēties un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm brīvajā laikā. Nevienam nav noslēpums, ka regulāra sportošana uzlabo gan fizisko, gan garīgo veselību, tādēļ lai dotu iespēju iedzīvotājiem uzzināt visu par fitnesu, tā sniegtajām iespējām un nodarbību daudzveidību, tiek organizēts pasākums „Rīgas Fitnesa diena”.

Visu dienu no plkst. 11.00 līdz 18.00 Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā profesionāli sportisti rādīs paraugdemonstrējumus, Latvijā zināmi fitnesa treneri vadīs meistarklases un motivēs izmēģināt ko jaunu un iesaistīties aktivitātēs ikvienu pasākuma apmeklētāju. Piedāvāto aktivitāšu klāsts būs plašs – aerobika, treniņi iesācējiem, vingrošana bērniem jau no gada vecuma, speciālas nodarbības topošajām un jaunajām māmiņām, senioru fitness, vingrošana ofisa darbiniekiem, ūdens aerobikas nodarbības, funkcionālie treniņi, bodyART, CrossFIT, bodibildings, spēka sports un vēl daudz kas cits. Apmeklētāji varēs iesaistīties visās nodarbībās un sportiskajās aktivitātēs, neskatoties uz fiziskās sagatavotības līmeni, konsultēties ar šīs jomas speciālistiem, profesionāliem fitnesa treneriem, gūt jaunas zināšanas un lietderīgi, veselīgi pavadīt brīvo laiku.

„Rīgas Fitnesa dienas” ietvaros norisināsies izstāde, kurā piedalīsies dažādi Latvijas fitnesa klubi, interešu centri, ar fitnesu un sportu saistīti uzņēmumi. Apmeklētāji varēs uzzināt visu par sporta uzturu, sporta medicīnu, dažādiem citiem sporta produktiem un pakalpojumiem. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja izmēģināt dažādus trenažierus, kurus var novietot gan mājās, gan sporta klubos. Atsevišķos stendos pie speciālistiem varēs konsultēties par piemērotākā apģērba un apavu izvēli atbilstoši sporta veidiem.
Ieeja un aktivitātes bez maksas!

Sīkāka informācija par pasākumu, pieteikšanās nodarbībām vai EXPO pieejama mājas lapas parstipru.lv sadaļā „Rīgas Fitnesa diena”.

Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Rīgas domi, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.