Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:20, Did:0, useCase: 3


Radošas darbnīcas Rīgas Zooloģiskajā dārzā 5.jūnijā

Radošas darbnīcas Rīgas Zooloģiskajā  dārzā 5.jūnijā
Pasaules vides dienas pirmsākumi meklējami tālajā 1972. gadā.
Publicitātes foto

Šī gada 5. jūnijā SIA „Zaļā josta” aicina visus rīdziniekus uz īpašu Pasaules vides dienai veltītu pasākumu, kas norisināsies Rīgas Zooloģiskajā dārzā no plkst. 12.00 līdz 16.00.

Būs spēles un konkursi

Pasākuma laikā zoodārza apmeklētāji tiks aicināti piedalīties vides izglītības spēlēs un konkursos, radošajā darbnīcā mācīsies vecus žurnālus pārvēst jaukās rotaslietās, kā arī kopā ar Ezīti Jostiņu zīmēs lielus un mazus dzīvniekus.

Veicinās izpratni par vides jautājumiem

Pasaules vides dienas pirmsākumi meklējami tālajā 1972. gadā. Šīs zīmīgās dienas mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par vides jautājumiem pasaules mērogā. Tāpēc arī SIA „Zaļā josta” šī gada 5. jūnijā uzrunās sabiedrību, skaidrojot cilvēku darbības, tajā skaitā arī atkritumu kaitīgo ietekmi uz vidi, un sniegs ieteikumus, kā dzīvot videi draudzīgāk.

Pasākums ģimenēm - apvienojot patīkamo un lietderīgo

SIA „Zaļā josta” nolēmusi šogad Pasaules vides dienas aktivitātes rīkot Rīgas Zooloģiskajā dārzā, lai Latvijas ģimenes varētu apvienot patīkamo ar lietderīgo – pavadīt jauku dienu, vērojot dzīvniekus un baudot dabu, vienlaikus iegūstot daudz jaunas noderīgas informācijas par atkritumu šķirošanu un vides saudzēšanu. Par vides izglītību pasākuma laikā gādās SIA „Zaļā josta” pārstāvji un dabas draugs Ezītis Jostiņš, kas būs sarūpējis virkni spēļu, konkursu un aktivitāšu mazajiem Zoodārza apmeklētājiem.

Mācīs zaļo domāšanu

Liels uzsvars tiks likts uz resursu otrreizējo izmantošanu – apmeklētāji tiks mācīti pareizi šķirot atkritumus un izmantot resursus atkārtoti. Bērniem piedāvāsim bez maksas piedalīties radošajā darbnīcā un izgatavot skaistas raibas krellītes un rokassprādzes no nevajadzīgiem žurnāliem. Paralēli radošajai darbnīcai lieli un mazi Zoodārza apmeklētāji varēs pārbaudīt savas spējas dažādos ar vides saudzēšanu saistītos konkursos, kā arī attēlot savu „zaļo” skatījumu uz dzīvi zīmējumos.

Kur?

5. jūnijā no plkst. 12.00 Rīgas Zooloģiskajā dārzā, Rīgā, Meža prospektā 1!

     [+] [-]

, 2010-06-01 20:56, pirms 14 gadiem
Paldies par iespēju!

     [+] [-]

, 2010-06-01 21:23, pirms 14 gadiem
es noteikti apmeklēšu, paldies

     [+] [-]

, 2010-06-01 21:45, pirms 14 gadiem
jauki, ka notiek šādi pasākumi