Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Alise un citi Brīnumzemes tēli aicina uz kopīgiem piedzīvojumiem

Redakcija
Redakcija

4. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 14.00 Kultūras un tautas mākslas centra “Ritums” filiālē, Ieriķu ielā 43A, notiks Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums “Brīnumzemes piedzīvojumi”.

Notiks koncerts, kurā piedalīsies bērnu vokālie ansambļi “Momo”, “Saulessvece”, “Dvīņi”, kā arī Andra Strēļa vadītā vokālā studija no MJC “Praktiskās estētiskas skola”. Koncertā piedalīsies arī bērnu deju kopa “Kamolītis”, deju grupa “Ritms”, bērnu deju kolektīvs “Teiksmiņa”, kā arī deju pulciņš “Lāsīte”.

Alise un citi tēli no Brīnumzemes vadīs dažādas radošas un izglītojošas aktivitātes. Ikvienam, gan lielam, gan mazam, pasākuma apmeklētājam būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un izgatavot sev sapņu ķērāju, cepuri, masku, kā arī tikt pie oriģināla sejas zīmējuma. Tiks spēlēts lielais cirks un pūsti lielie ziepju burbuļi.

Pasākumu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai Kultūras un tautas mākslas centrs “Ritums” organizē jau trešo reizi, šoreiz pievēršot uzmanību tam, ka iztēle ir svarīgs faktors radošas personības veidošanā un attīstīšanā.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome
Ieeja pasākumā bez maksas