Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


27. novembrī pēdējā nodarbība ģimenēm ar bērniem “Ceļojums laikā ar Čipu un Capu”

Redakcija
Redakcija

Ģimenes ar 5–8 gadu veciem bērniem 27. novembrī plkst. 12.00, Brīvības bulv. 32, Rīgā, aicinātas kopā ar muzejpedagoģi Ilzi Miķelsoni un rotaļu suņiem Čipu un Capu no grāmatiņas “Iepazīsties ar Latvijas Nacionālo vēstures muzeju! Ceļvedis Latvijas vēsturē no vissenākajiem laikiem līdz mūsdienām” doties ceļojumā laikā.

Nodarbība šādā formātā notiek pēdējo reizi un turpmāk būs pieejama konkrēta pieprasījuma gadījumā (piem., bērna dzimšanas dienā u. tml.).

Bērni atraktīvā veidā apskata muzeja pamatekspozīciju, aptverot Latvijas vēsturi no senvēstures (pirms 13 000 gadu) līdz pat valsts neatkarības atjaunošanai (pirms 25 gadiem).

Kā cilvēki dzīvoja senatnē, ko prata darīt, kā ģērbās, kā rotājās, kādas mājvietas būvēja, kā gadsimtu gaitā mainījās viņu dzīvesveids – to mazajiem izstāsta šim vecumam saprotamā valodā, stāstījumu papildinot ar dažādu priekšmetu demonstrēšanu. Izmantojot jauniegūtās zināšanas, interesenti turpat uz vietas pilda uzdevumus ceļvedī.

Ieejas maksa – ģimenes biļete 4 eiro vērtībā.

Bērniem domātā grāmatiņa par Latvijas Nacionālo vēstures muzeju iegādājama muzeja veikalā Brīvības bulvārī 32, 2. stāvā. Izdevuma cena – 2 eiro.