Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Akvareļu konkurss „Eiropas zuša ceļojums”

Redakcija
Redakcija

Lai rosinātu skolēnu interesi par gada dzīvnieku 2017 – zuti –, izsludinām akvareļu konkursu „Eiropas zuša ceļojums”. Konkursā aicinām piedalīties 4. – 6. klašu skolēnus, individuāli iesniedzot akvareļus, kas papildināti ar īsu stāstiņu.

Zīmējumu tēma ir gana plaša un mazie mākslinieki var droši ļauties fantāzijai, tomēr priecāsimies, ja darbā radoši tiks attēlotas ar zušu dzīvi un migrāciju saistītas ainas (piemēri izlasāmi nolikumā). Lai uzzinātu vairāk un rastu iedvesmu, aicinām ne tikai skolēnus, bet arī viņu ģimenes un skolotājus pētīt šo tēmu.
Konkursa darbus vērtēs muzeja speciālisti, profesionāli mākslinieki un dabas eksperti. Trīs labāko darbu autori saņems īpašas balvas no Pasaules Dabas Fonda, Manilla Dizaina papīrlietas un Latvijas Dabas muzeja.
Darbu iesniegšana līdz 2017. gada 31. augustam.

Konkursa nolikums pieejams muzeja mājas lapā Latvijas Dabas muzejs Latvian Museum of Natural...

Latvijas Dabas muzejs – tā ir dabas pilsētas sirdī!