Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Radoši izglītojoša sestdiena Kalnciema kvartālā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 22.oktobrī Kalnciema kvartālā bagātīgā tirdziņa laikā norisināsies animācijas filmu darbnīca Bērnu radoši attīstošās studijas "Anneles pļavas" gādībā, savukārt Kalnciema kvartāla Koka arhitektūras centrā notiks meistarklase visiem - “Annas koku skolas” darbnīca kopā ar Oskaru Krišānu "Par kokiem. Kā tie aug?".

No plkst. 11:00-15:00 Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē bērnus gaidīsim uz animācijas filmu darbnīcu, kurā būs iespēja apgūt animācijas filmiņu veidošanas prasmes. Animācijas filmiņa būs pilnībā bērnu pašu veidots stāsts, kura tehniskie atbalstītāji un mentori būs Bērnu radoši attīstošās studijas "Anneles pļavas" pedagogi. Gala rezultātu bērni redzēs Kalnciema kvartāla Facebook lapā!

“Anneles pļavas” ir studija, kuras pedagogi radošu aktivitāšu veidā tiecas bērnos atraisīt interesi par pasauli, tās likumsakarībām, nesakarībām un stimulēt vēlmi to izzināt.

Savukārt no 12:00-15:00 Koka arhitektūras centrā norisināsies “Annas koku skolas” darbnīca kopā ar Oskaru Krišānu "Par kokiem. Kā tie aug?" Nodarbībā būs iespēja iedziļināties tajā, kā un kāpēc koki aug. Interesants stāstījums mīsies ar uzdevumiem un iespējām pašiem vērot un izzināt koku nozīmi, uzbūvi un fizioloģiju ikvienam saprotamā valodā. Šī darbnīca paredzēta visiem sākot no 6 gadu vecuma, kam interesē daba un tas, kā mums ar to veselīgi sadzīvot.

Darbnīcas vadītāji - biedrība „Annas koku skola” sevī apvieno dažādu nozaru speciālistus, galvenokārt tos, kas saistīti par un ap kokiem - dabas ekspertus, mežsaimniecības speciālistus, dārzniekus, ainavu arhitektus un koku kopējus – arboristus. Tā kā pilsēta bez kokiem nav iedomājama un koks ir pilsētas ārtelpas viens no svarīgākajiem elementiem, ir nepieciešama sadarbība starp dažādu nozaru speciālistiem, lai tiktu panākts pēc iespējas kvalitatīvāks rezultāts. Tādēļ „Annas koku skola” apvieno līdzīgi domājošus cilvēkus, kurus vieno interese par kokiem pilsētvidē un ārpus tās, sekmē mūža izglītību, veicina starpnozaru sadarbību, kā arī vides kvalitātes paaugstināšanu.

Ieeja pasākumos bez maksas!

Darbnīcas noris ar Rīgas Domes atbalstu.