Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


“Baby Fest” unikāls un interaktīvs koncerts pašiem mazākajiem klausītājiem

Redakcija
Redakcija

26. novembrī Jūrmalas deju centrā plkst. 11.00 un 13.00 norisināsies divi koncerti, kuros tiks stāstīta muzikāla pasaka par Zīlīti. Klausītājus Zīlīte iepazīstinās ar Argentīnas ielu dzīvi, franču mūzikas skaņām, itāļu dziedošajām melodijām, jo tā ir sagatavojusi stāstu teju par katru pasaules tautu un to dziesmām, kas koncertā skanēs grupas “Arcandela” sniegumā.

“Baby Fest” ir interaktīvs dzīvās mūzikas koncerts, kur paši mazākie klausītāji draudzīgā, ērtā vidē jau kopš pirmajām dzīves dienām tiek iepazīstināti ar skaņu pasaules daudzveidību. Tas ir laiks, kad bērni no 0 līdz 6 gadiem kopā ar viņu vecākiem, var nesteidzīgi pavadīt laiku kopā, baudot profesionālu muzikālu sniegumu. Koncertā ir atļauts rāpot, staigāt, brīvi kustēties un mūzikas iespaidā arī dejot, jo netraucē nedz koncertzāles soli, nedz augstā skatuve.

Grupu “Arcandela” veido sešas dažādu mūzikas jomu pārstāvošas personības ar daudzveidīgu profesionālās mūzikas bagāžu – pianists Rihards Plešanovs, etnomuzikoloģes Liene Brence (vijole) un Aiga Sprindža (vokāls), džeza mūziķis Toms Lipskis (kontrabass), folkmūziķis Rolands Zelčs (akordeons) un operdziedātājs Kārlis Saržants. Ansambļa muzikālā buķete ir akadēmiskās, džeza un tradicionālās mūzikas radošā sintēze. Grupa izveidojās 2013. gadā un pēc radošās pauzes savu darbību atsāka 2015. gada rudenī ar koncertprogrammu “Etno:France”, kā arī turpina sadarbību ar latviešu laikmetīgās mūzikas komponistiem.

“Baby Fest” Zīlītes stāstu kustību improvizācijā attēlos radošās dejas studijas “Kustības prieks” dibinātājs un dejotājs Edgars Šļakota, kā arī laikmetīgās dejas māksliniece Guna Briža.

Katrs “Baby Fest” viesis varēs iesaistīties arī muzikālās attīstības telpas “Skaņu aplis” vadītajā aktivitātē. Tādējādi klausītājs pārtaps par dalībnieku un kļūs par svarīgu daļu visā Zīlītes stāstā.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.