Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Tirgus un bērnu darbnīca „Mājas remonts” 21. oktobrī

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 21. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00, Kalnciema kvartāla tirgotāji piedāvās daudzveidīgus rudens gardumus un amatnieki – unikālus rokdarbus. Savukārt bērniem būs iespēja iemācīties mājas remonta pamatus kopā ar dabīgo apdares materiālu rūpnīcas „Kreidezeit” pārstāvi, lai kļūtu par vecāku palīgiem mājas darbu veikšanā.

Tirgus priecēs savus apmeklētājus gan ar dizaina un amatniecības izstrādājumiem, gan ar latviešu iecienītajiem lauku labumiem: svaigi cepta maize, kūkas, gaļa, zivis, augļi, dārzeņi, kā arī pašmāju sīrupi un sulas. Sestdien amatnieki piedāvās plašu rudens-ziemas rokdarbu klāstu: zeķes, cimdus, cepures, šalles un citus siltus dižpārdokļus.

Sadarbībā ar Kalnciema kvartāla Koka arhitektūras centru no plkst. 11.00 līdz 13.00 norisināsies bērnu darbnīca „Mājas remonts”, kur jaunākie tirgus viesi kopā ar dabīgo apdares materiālu rūpnīcas „Kreidezeit” pārstāvi varēs iejusties dizainera ādā un ar bērniem nekaitīgām krāsām veikt iedomātu mājas remontu. Būs iespēja strādāt ar kazeīna krāsām un dažādām sienas lazūrām. Vispirms būs jāsajauc pulveris ar krāsas pigmentu un tad ar pindzeli jānokrāso reģipša sagatave. Katrs šo detaļu varēs nest uz mājām. Aktivitātē aicināti piedalīties jebkura vecuma interesenti ar vai bez vecākiem. Dalība ir bezmaksas.