Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Lieldienu deju koncerts Zaķīšu Pirtiņa

Redakcija
Redakcija

"Lieldienu koncertā ""Zaķīša pirtiņa"" būs iespēja redzēt dažādus krāšņus priekšnesumus no deju studijas ""Carousell"".Deju studijas dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja Tamara Eiferova sola, ka koncerts būs ne tikai dinamisks, bet arī krāšņs, pateicoties speciāli gatavotiem kostīmiem un iestudētiem deju priekšnesumiem, kas sasaistīti kopā vienā skaistā stāstā.

Deju studijas «Carousell» iestudējumi ir arī teatrāli, spilgti un, protams, tie ir oriģināli, jo uz katru koncertu tiek gatavota jauna programma.



Koncerta laikā būs iespēja baudīt dažādus deju virzienus, sākot no rotaļīgām bērnu dejām līdz pat ugunīgam rokenrolam.

Teatrālā deju studija Carousell ir moderns, spilgts deju kolektīvs, kas sastāv vairāk kā no 40 bērniem.

Studijas īpašumā ir neskaitāmi diplomi, kausi, atzinības raksti un medaļas, kas liecina par studijas profesionalitāti, pieredzi un oriģinalitāti. Studija ir iekarojusi ne tikai Rīgas un Latvijas skatuves, bet ir devusies ar saviem priekšnesumiem priecēt arī skatītājus ārpus Latvijas robežas."