Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Stāsti, kas senāki par pašu pasauli. Brīvdienas kopā ar Liepājas ceļojošo cirku Beztemata

Vai Jums jau ir saplānots maršruts, kurp vest savus bērnus visīstākajā rudens laikā baudīt interesantus un mazliet trakulīgus piedzīvojumus?

Ceļojošais cirks Beztemata ir sarūpējis virkni neaizmirstamu atrakciju ne vien cirka, bet arī ekskursiju un izrāžu formā. Izvēlies savai ģimenei piemērotāko!

Spoku izrāde notiek neierastā lokalizācijas vietā – zem zemes. Tās laikā nepieciešama īpaša veiksme, lai izdzīvotu trako un maniaku skāvienos, paglābtos no nelaiķiem, pārvarētu ugunsbriesmas un citus šķēršļus. Izklausās baisi? Sarosies un baudi piedzīvojumiem bagātas brīvdienas vienā no Latvijas vējainākajām pilsetām – Liepājā. Aktivitātes notiek vienas stundas garumā Liepājas centrālo fortu (“Olimpijas stadions”) 1. pazemes stāvā.

Ja esiet gatavi lielākiem piedzīvojumiem, tad ekskursija „Pa Liepājas vēsturiskajām spoku un baiso notikumu vietām” būs tieši kā laikā, lai noķertu kādu mītisku un baisu sajūtu. Ceļojums notiek Liepājā gan virs zemes, gan pazemē un ilgst veselas divas stundas.


Savukārt jaunākais piedzīvojums, ko Beztemata piedāvās sākot no novembra, apvij pašu mazāko pilsētiņu Latvijā, kurā reiz bija... un stāsts var sākties.

Stāsts par senajiem laikiem, par Vecīšu Vecmāmiņu, kas senāka par pašu pasauli, par Vectētiņu nemaz nerunājot, par Elfiem, par Troļļiem, kas nāk no kalniem ārā un Fejām, un vēl, un vēl.

Šo piedzīvojumu var apvienot ar nelielu ekskursiju pa citām Kurzemes pilsētām, iegriežoties Durbē, nieka 175 km attālumā no Rīgas un 25 km attālumā no esošās Liepājas. Ziniet? Tur tiešām notiek dīvainas lietas. Lietas, kas bērnu apziņā kļūst par fantāzijas augļiem, bet pieaugušajiem raisa pozitīvu noskaņojumu un nemazāk lielu ieinteresētību.

Brauciet uz Rudgalvju namu, kur varēsiet ar Rūķelfiem, Vecmāmiņu un, ja izdosies ieraudzīt, ar pārējiem kopā baudīt ziemas priekus, kā bērnībā iet rotaļās, darboties ar burvju trikiem, izspēlēt Ziemassvētku pasakas, pārbaudīt savas zināšanas Ziemassvētku laikā, svinēt un priecāties.

Plānojiet brīvdienas un tiekamies noslēpumainajā Kurzemē!

Piedāvājums būs aktīvs no novembra beigām jebkura vecuma grupām no 20 cilvēkiem.
Iepriekš var pieteikties, zvanot pa tālruni 29665848 vai 25952092.

Uzzini vairāk par ceļojošo cirku Beztemata:
Tas ir izveidots Liepājā 2002.gadā ar mērķi apvienot novada jaunā cirka mīļotājus, veidot profesionālu cirka trupu pilsētā, piedāvāt jauno cirku kā netradicionālu izpausmes veidu ikvienam interesentam – bērnam, jaunietim, pieaugušajam.

Gada laikā Beztemata piedalās ap 100 pasākumos – festivālos, pilsētu un pagastu svētkos, meistarklasēs.Cirks „Beztemata” ir regulāri piedalījies dažādos projektos, kas veicinājuši sabiedrības saliedētību, darbojoties gan ar dažādu tautību un sociālo slāņu bērniem un jauniešiem, gan cilvēkiem ar īpašām vajadzībām – ļaujot katram justies iesaistītam un novērtētam.


Lasi un iedvesmojies vairāk savam brīvdienu maršrutam TE.