Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Māmiņdienai veltīts Bērnu rītsmuzejā “Rīgas Jūgendstila centrs”

Redakcija
Redakcija

Svētdien, 14. maijā, plkst. 12.00 muzejā “Rīgas Jūgendstila centrs” notiks Bērnu rīts,kas veltīts māmiņām. Šajā svētku dienāČučumuižas rūķi kopā ar runci Albertuaicinās mazos muzeja apmeklētājus līdzdarboties muzikālā uzvedumā “Visus savus mīļos vārdus”.

“Māmiņa, mammucīte, māmiķītis, mammīte, māmulīte – kā nu mēs katrs saucam savu vismīļāko un vienīgo katram cilvēkam – māti. Visu pasaules mīļvārdiņu būtu par maz, lai izteiktu to mīlestību, ko pret māmiņu jūt bērna sirds.Čučumuižas rūķi kopā ar runci Albertuir sagatavojuši muzikālu sveicienu visām¬¬ māmiņām, vecmāmiņām, vecvecmāmiņām un krustmāmiņāmKatrs rūķis sagatavojis dāvaniņu arī savai rūķīšu krustmāmiņai, taču rūķītim Kikī ar dāvanas gatavošanu sanāk visādi misēkļi. Kādi pārsteigumi atkal gaidāmi no pārsteigumu rūķa Kikī, mēs varēsim redzēt tieši māmiņu dienā, svētdien, pl.12.00, ja atnāksiet uz muzeju “Rīgas Jūgendstila centrs” Alberta ielā 12. Noteikti ņemiet līdzi mammu, vecmāmiņas, vecvecmāmiņas un krustmātes!”aicina rūķu krustmāmiņa Kristīne.

Bērnu rīts piedāvā radoši un aktīvi pavadīt laiku kopā ar runci Albertu, rūķu krustmāti Kristīni un rūķiem no Čučumuižas. Bērniem būs iespēja arī nofotografēties jūgendstila fotosalonā ar greznām cepurēm, spēlēt ornamentu spēli un uzcelt savu jūgendstila namu muzeja virtuālajā ekspozīcijā.

Uz pasākumu aicināti bērni vecumā no 4 līdz 8 gadiem, kā arī viņuvecāki vai pavadošās personas. Ieejas maksa katram apmeklētājam 2.00 EUR.Vietu skaitsir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikt dalību iepriekš, zvanot pa tālruni +371 67181465.