Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:86, Did:0, useCase: 3


Aicina uz SUPER EGLĪTI 24., 25., 26. decembrī

Redakcija
Redakcija

SUPER EGLĪTE – tas ir super-aktīvs, nebijis un ļoti jautrs mūzikāls projekts bērniem! Izglābt Jauno gadu spēs tikai super-aktīvi varoņi! Viņi izmainīs tavu Jauno gadu! Pretošanās ir bezjēdzīga!

Visā pasākuma laikā, visus dalībniekus sagaida interaktīva programma, kur bērni visu laiku būs kustībā! Lai atgūtu Ziemassvētku vecītim viņa burvju spēkus, supervaroņi un fejas ar deju un dziesmu spēlēm un konkursiem piepildīs Studio69 koncerta halli ar jautrību un neļaus nevienam stāvēt uz vietas, pat vecākiem! Jautrākās eglītes valstī kulminācijā būs milzīgu transformeru iznāciens, kuri kopā ar visaktīvākiem dalībniekiem noteikti izglābs Jauno Gadu! Pasākuma beigās, katrs bērns saņems dāvanu un dalībnieka super-diplomu!

Bērni – īpaši cilvēki un Eglīte tiem ir vajadzīga īpaša, lai tur varētu ne tikai skatīties, bet arī aktīvi piedalīties un, protams, uzzināt kaut ko ļoti svarīgu un interesantu.

Pasākuma programmā:
- deju un dziesmu konkursi, kā arī spēles ar super-varoņiem
- TRANSFORMERS SHOW ar dūmu lielgabaliem un CO2 pistolēm
- dāvanas un super-diplomi no Ziemassvētku vecīša
- akvagrims, super specefekti un t.t.

Galvenā supervaroņa “Partyman” tēlā – Vjačeslavs Hirnijs, labāk pazīstams kā “SanSay” – ļoti daudzu bērnu programmu un deju projektu vadītājs un autors.

Programma krievu valodā.
Pasākuma ilgums: 1 stunda 20 minūtes

Biļešu cenas:
• bērniem (biļetes cenā iekļauta dāvana) no 15 EUR
• vecākiem - 10 EUR
• bērniem līdz 2 gadiem ieeja par brīvu (bez dāvaniņas)
• dāvaniņa - 5 EUR

Grupu biļetes un informācija: : +371 25919132

Tas nav sēdošs pasākums, tāpēc pārdošanā tikai stāvvietas, bet vecākiem, kuri vēlēsies apsēsties būs izvietoti krēsli pa visas zāles perimetru, taču jāņem vērā, ka vietas visiem var nepietikt, bet ir iespējams iepriekš rezervēt galdiņu, nodrošinot sev sēdvietu.
• Iepriekšēja galdiņa rezervācija (2-6 krēsli) no 20 EUR.
Galdiņu rezervācija: +371 67-506-030

Un neaizmirstiet savu karnevāla super-tērpu!