Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Ar koncertiem Ulbrokā un Ikšķilē noslēgsies grupas “Sestā jūdze” koncerttūre

Redakcija
Redakcija

Latvijas titulētākās kantrimūzikas grupas “Sestā jūdze” vasaras vakaru koncertu turneja “Šī ir vienīgā diena, vienīgā nakts” noslēgsies šajās brīvdienās ar koncertiem 28. augustā plkst. 20:00 Stopiņos, Līgo parka estrādē un 29. augustā plkst. 20:00 Ikšķiles brīvdabas estrādē. Tūres pēdējie koncerti būs īpaši, jo tieši šajā nedēļas nogalē grupai ir dzimšanas diena, tai aprit 19 gadi.

Koncerti būs kā spirgts veldzējums, aicinot baudīt brīvdabas romantisko un vēl nedaudz vasarīgo noskaņu, kādu ar savām dziesmām spēj uzburt tikai “Sestās Jūdzes” mūziķi.

Grupas koncertos skanēs ne tikai visu laiku populārākās grupas dziesmas: “Atvars”, “Ievai”, “Upe”, “Gan jau” u.c., bet klausītāju vērtējumam tiks nodotas arī pavisam jaunas un vēl nekur nedzirdētas dziesmas no drīzumā gaidāmā grupas albuma “Upe”. Varēs dzirdēt tādas jaunās dziesmas kā “Aicini mani pie sevis”, “Labākās dienas”, “Mazā upe”, “Mūsu fotogrāfija”, “Kas zin kā būs”, “Tā pati dien, tikai līst” u.c., lai iemīļotu tās uz visiem laikiem.

Kā stāsta grupas solists un dziesmu autors Agris Gedrovičs: “Tie, kuri vēl nav paspējuši baudīt mūsu koncertus, īpaši rīdzinieki, mēs jūs ļoti gaidīsim Ulbrokā vai Ikšķile, lai kopā pavadītu ļoti īpašu vakaru, atskatoties jau paveiktajā un paveroties nākotnē. Būs romantiski un skaisti. Mūsu koncerta apmeklētāji, kuri dodas uz Līgo parka estrādi Stopiņos- ņemat līdz saliekamos krēslus, jo tā varēsiet atrast romantiskāko vietiņu, kur sēdēt un baudīt!”

Atgādinām, ka “Sestā Jūdze” šajā vasarā devās savas pastāvēšanas laikā pirmajā Latvijas brīvdabas koncerttūrē, sniedzot klausītājiem iespēju pēc ilgāka pārtraukuma atkal satikties. Koncerti norisinājās Dobelē, Saldū, Bauskā, Tukumā, Preiļos, Valmierā, Kandavā, Jēkabpilī, Alūksnē, pulcējot vairākus tūkstošus grupas mūzikas cienītājus.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā: Īsta biļešu paradīze - biļetes uz vairāk nekā... Biļešu cena- 15 EUR. Biļetes būs iespējams iegādāties arī uz vietas estrādē.