Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Sievietes, kas mīl par daudz

Redakcija
Redakcija

Lielisks jaunums – atkārtoti izdota izcilā Robinas Norvudas grāmata “Sievietes, kas mīl par daudz”, padomdevējs un balsts visām tām sievietēm, kuras tic un cer, ka “viņš mainīsies”. Kopš grāmatas pirmizdevuma ASV (1985. gadā!) tā piedzīvojusi neskaitāmus tulkojumus un papildmetienus, tās kopējā tirāža mērāma miljonos eksemplāru un tā ir palīdzējusi daudzām sievietēm. Kas ir šīs vienkāršā valodā sarakstītās, bet emocionāli spēcīgās grāmatas panākumu pamatā? Tā patiešām palīdz sievietēm, kuras nokļuvušas sarežģītās situācijās. Palīdz apzināties, saprast sevi un – kas pats svarīgākais, – uzdrošināties mainīt savu attieksmi un līdz ar to arī savu dzīvi.

Šī ir grāmata visām tām daudzajām sievietēm, kuras ir samierinājušas ar apziņu, ka mīlestība ir ciešanas. “Ja mūsu sarunas ar tuvām draudzenēm lielākoties ir saistītas ar viņu, viņa problēmām, viņa domām, viņa jūtām, ... mēs mīlam par daudz. .. Ja piedodam viņa kaprīzes, slikto garastāvokli, vienaldzību un rupjību, .. mēs mīlam par daudz. Ja mums daudz kas nepatīk viņa raksturā, vērtību izpratnē un uzvedībā, taču mēs ar visu samierināmies, uzskatot, ka tad, ja vien būsim pietiekami pievilcīgas un mīlošas, viņš vēlēsies mainīties mūsu dēļ, mēs mīlam par daudz. .. Ja attiecības apdraud mūsu emocionālo labsajūtu un varbūt pat fizisko veselību un drošību, mēs pavisam noteikti mīlam par daudz,” autore raksta grāmatas priekšvārdā.

Jā, un nedomājiet, ka tikai sievietes ir tās, kuras “mīl par daudz” – tāpat gadās arī vīriešiem, un viņi par to runāt vēlas vēl mazāk. Šī grāmata noderēs arī viņiem. Tomēr galvenokārt tā rakstīta sievietēm, jo viņas šis “mīlēt par daudz” fenomens skar biežāk.

Svarīgi arī apzināties, ka šīs grāmatas lasīšana būs grūta, ja aprakstītajās situācijās atpazīsiet sevi: tā ne vien liks apzināties problēmu, bet arī iedvesmos un uzmundrinās meklēt palīdzību un risinājumu. “Izvēle ir jūsu ziņā,” raksta Robina Norvuda. “Ja izlemsiet sākt atveseļošanās procesu, jūs mainīsieties – vairs nebūsiet sieviete, kas kādu mīl tik ļoti, ka tas sagādā sāpes, bet kļūsiet par sievieti, kas pietiekami mīl pati sevi, lai sāpes apturētu.”
Lai izdodas!

Robina Norvuda (Robin Norwood) ir psihoterapeite, kas konsultē pārus, ģimenes un bērnus. Viņa ir specializējusies tādās jomās kā neveselīgas attiecības, atkarība, līdzatkarība, kompulsīvā pārēšanās un depresija. Grāmata “Sievietes, kas mīl par daudz” guvusi plašu atzinību visā pasaulē, tā tulkota 25 valodās.

Pieejama arī e-grāmata.
No angļu valodas tulkojis Uldis Sīlis.