Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Stopiņu Līgo parku ieskandinās «Lielais Līgo parka festivāls»

Redakcija
Redakcija

5.augustā Stopiņu novada Līgo parku atkal ieskandinās «Lielais Līgo parka Šlāgerfestivāls»! Un atkal tepat, Pierīgā, būs iespēja ļauties īstas zaļumballes atmosfērai un kārtīgi izdejoties iemīļoto mūziķu pavadībā. Sākums – plkst.19.

Šī būs lieliska iespēja sastapt un noklausīties grupas «Galaktika», «Klaidonis», «Dakota», «Zeļļi», «Apvedceļš», «Muiža» un «Tequila Band», savukārt nakts ballīti īpaši karstos ritmos iegriezt solās DJ Aivis no Latvijas Radio 2.

Lai izbaudītu īstu festivāla gaisotni, satiktu klātienē daudzus Latvijā mīlētus mūziķus un grupas, nebūt nav jābrauc uz otru Latvijas galu: to visu būs iespējams piedzīvot tepat – tikai dažu minūšu braucienā no Rīgas – Stopiņu novada Līgo parka estrādē jau 5.augustā!

Nu jau par labu tradīciju kļuvušais Līgo parka festivāls dos iespēju klātienē baudīt labu mūziku un izlocīt kājas lustīgāko dziesmu pavadījumā, par kurām gādās populārās kantrimūzikas un šlāgermūzikas grupas, turklāt – ne tikai uzticamajiem Latvijas vasaras festivālu apmeklētājiem, bet arī tiem rīdziniekiem – mūzikas mīļiem, kuriem nav iespējas mērot tālus kilometrus, lai klātienē satiktu iecienītākos latviešu mūziķus un baudītu īstas zaļumballes atmosfēru. Līdz Līgo parka estrādei no Rīgas centra ir iespējams nokļūt arī ar sabiedrisko transportu (51. autobuss līdz pieturai «Brasliņas»), savukārt ar personīgo auto tas aizņems tikai dažas minūtes.

Jāpiebilst, ka Līgo parkā iespējams aplūkot arī izcilā novadnieka – tēlnieka Ulda Sterģa – veidotās skulptūras – laukakmeņus, kuros iekaltas latviešu spēka zīmes.

Kā jau šajos festivālos ierasts, apmeklētāju ērtībām būs sarūpēti ēdieni un atspirdzinoši dzērieni.

Biļetes uz festivālu jau pieejamas pārdošanā «Biļešu Paradīzes» kasēs un Kultūras centra «Ulbrokas pērle» kasē. Pirmās 200 biļetes iepriekšpārdošanā par īpašu cenu – 13 EUR, nākamās – 15 EUR, pasākuma dienā – 20 EUR.