Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Aicina uz Ziemassvētku koncertiem Rīgā

Redakcija
Redakcija
Ziemassvētku laikā rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs virkne krāšņu koncertu un pasākumu ne vien Rīgas centrā, bet arī apkaimēs.

Garīgas noskaņas iespējams gūt Rīgas Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā koncertā “Magnificat”, kā arī Rīgas Sv. Pestītāja Anglikāņu baznīcā, kurā koncertu sniegs Jauniešu koris „BALSIS" un Rīgas mūzikas skolu apvienotais simfoniskais orķestris.

Kultūras centrā „Imanta” notiks Ziemassvētku koncerts “Viss sākas ar mīlestību”, savukārt bērnu svētku priekam Kultūras centrs „Iļģuciems” sarūpējis izrādi “Sunītis un kaķīte svin Ziemassvētkus”.

Muzikālas vērtības gan no pagātnes, gan no šodienas varēs baudīt Lielajā ģildē, kur notiks džeza koncerts “Tribute to Frank Sinatra”, bet tradicionālajā Rīgas Ziemassvētku koncertā Ķīpsalā klausītājus priecēs izcilais pianists Vestards Šimkus, populārie dziedātāji Ieva Kerēvica un Marts Kristiāns Kalniņš, kā arī daudzsološais operpasaules talants Kalvis Kalniņš.

Plašāk par Ziemassvētku pasākumiem Rīgā iespējams uzzināt, noskatoties video sižetu un fragmentus no sarunām ar Rīgas Ziemassvētku koncerta māklsiniecisko vadītāju Rūdolfu Bērtiņu, kā arī diriģentiem Kasparu Ādamsonu un Andri Veismani.

Pasākumu programma atrodama interneta vietnē www.kultura.riga.lv

Ziemassvētku pasākumus Rīgā atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.
Vērtējums: +1