Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Sākta Dailes teātra abonementu maiņa un pārdošana 2018./2019. gada sezonai

Redakcija
Redakcija

10.maijā uzsākta Dailes teātra 2018./2019. gada sezonas abonementu maiņa un pārdošana, kā arī biļešu pārdošana uz izrādi bērniem “Planēta Nr. 85”. Dailes teātra 2018./2019. gada sezonas sauklis būs “Pasaules klasika jaunās intonācijās”. Abonementu īpašniekiem tiks piedāvātas piecas izrādes – 3 pašmāju un 2 viesrežisoru veidoti darbi.

21. septembrī plānots Franka Vēdekinda darba “Lulū” iestudējums režisora Dž.Dž.Džilindžera skatījumā. 30. novembrī ar pirmizrādi Dailes teātrī atgriezīsies režisors Aleksandrs Morfovs, piedāvājot savu versiju par Džeimsa Goldmena lugu “Lauva ziemā”. Laura Groza-Ķibere iestudēs Antonija Klervo lugu “Brāļi Karamazovi”, kas veidota pēc Fjodora Dostojevska tāda paša nosaukuma romāna motīviem (pirmizrāde 2019.gada 1.februārī). 29.martā pirmizrāde gaidāma vēl vienam Dž.Dž.Džilindžera iestudējumam – Vasīlija Sigareva lugai “Kareņins” pēc Ļeva Tolstoja pazīstamā darba motīviem. Bet sezonu 24. maijā noslēgs Jans Villems van den Boss ar Kristofera Hemptona lugas “Bīstamie sakari” iestudējumu, kas sarakstīta pēc Šoderlo de Laklo romāna motīviem.

Atkarībā no sēdvietām zālē, viena abonementa cena piecām izrādēm ir 65 un 75 EUR.
Dailes teātris abonementu īpašniekiem 2018./2019. gada sezonā piedāvās 25% atlaidi Mazās un Kamerzāles izrāžu biļetēm un Vecgada koncertam (pirkuma ierobežojums vienam abonementam – 2 biļetes). Abonementu īpašniekiem dāvināsim sezonas informatīvo bukletu, kā arī iespēju saņemt 10% atlaidi pirkumiem Dailes teātra kafejnīcā.

Dailes teātra abonementus var iegādāties Dailes teātra kasē. Informāciju par abonementa izrādēm iespējams iegūt Dailes teātris | Dailes teātris sadaļas TEĀTRA APMEKLĒJUMS apakšsadaļā ABONEMENTI, kā arī pa tālruni 67294444.

10.maijā sākas arī biļešu iepriekšpārdošana uz iestudējuma bērniem “Planēta Nr. 85” izrādēm šī gada septembrī. Pirmizrāde plānota 1. septembrī.
Kāds puisis iemanto brīnumainu iespēju ceļot laikā. Šajā ceļojumā viņš satiek savus vecākus un vecvecākus – tādā vecumā, kādā tagad ir viņš pats. Satiek savu pagātni un savus senčus – lai atrastu ceļu atpakaļ pats pie sevis un savas būtības. Šis ir stāsts bērniem un viņu vecākiem.

Izrādes lomās iejutīsies Gints Andžāns, Mārtiņš Počs, Ērika Eglija, Dārta Daneviča, Niklāvs Kurpnieks, Olga Dreģe, Edijs Zalaks, Artūrs Dīcis un Sarmīte Rubule. Iestudējuma režisors būs Dmitrijs Petrenko, viņa radošajā komandā vēl ir dramaturģe Justīne Kļava, scenogrāfe Sintija Jēkabsone, kostīmu māksliniece Baiba Litiņa un muzikālais konsultants un aranžējumu autors Juris Vaivods.