Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Kultūras pils “Ziemeļblāzma” aicina uz Lāčplēša dienas tiešsaistes koncertu

Redakcija
Redakcija

11. novembrī plkst. 19.00 Lāčplēša dienai veltīts grupas “Xylem Trio” koncerts “Dziesmas bez vārdiem” norisināsies tiešraidē no Kultūras pils “Ziemeļblāzma” lielās zāles. Tiešraidi varēs vērot: "Ziemeļblāzmas" Facebook profilā.

Lāčplēša diena ir viens no būtiskākajiem vēsturiskajiem notikumiem, kas ikvienam Latvijas iedzīvotājam atgādina vispārzināmo, bet grūti īstenojamo patiesību – vienoti cīnoties par kopēju labumu, sabiedrība spēj daudz, tostarp uzvarēt šķietami neuzvaramu pretinieku. Koncerta mērķis ir vairot patriotismu Latvijas iedzīvotājos, īpaši jaunajā paaudzē. Uzstājoties grupai “Xylem Trio”, uz skatuves tiks radīts spēcīgs un pozitīvs enerģijas lādiņš, kas saliedēs un pacilās, vienojot kopīgā piederības un lepnuma apziņā.

Koncertā skanēs tādas dziesmas kā: Zigmara Liepiņa “Novij man māmuliņa”, Raimonda Petrauska “Veltījums Ādolfam Skultem”, Raimonda Tigula “Četri vēji” un latviešu tautas dziesmu apdare “Migla, rasa”.