Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: Hip- Hop apvienība ReQi publicē "Sprīdītis" video klipu

Redakcija
Redakcija
Hip- Hop apvienībai ReQi šis gads iesākās ar jauna skaņdarba izdošanu, kas nosaukts Latvijā plaši zināma filmas tēla vārdā - „Sprīdītis”. 29. martā klajā tiek laists animācijas tehnikā veidots singla video klips. Annas Brigaderes, nu jau leģendārais darbs “Sprīdītis” ir stāsts, kas vēstī par prieku un fantastisko sajūtu, ko sniedz atgriešanās mājās. Arī Rīgas kinostudijas spēlfilmā “Sprīdītis” dzirdamā Imanta Kalniņa mūzika tikai paspilgtina šo sajūtu.
„Pēc pāris studijā pavadītām stundām, mūzikas producentam DJ Krii izdevās izveidot mūziku ar līdzīgu noskaņu, kas arī ReQi puišos radīja vēlmi aizdomāties un uz sekundi atgriezties tajos dzīves brīžos, kuriem paglabāta īpaša vieta atmiņu lādītē. Brīžos, kurus atceries tikai ar labu, pat, ja lūkojoties no pieauguša cilvēka skatpunkta saprotams, ka patiesībā tajos tika darītas ļoti lielas blēņas.” – Edgars Bergholcs.

Jaunizdota kompozīcija ierakstīta Mārtiņa Burkevica studijā ”BrasaJam.
Par palīdzību video klipa veidošanā, grupa saka paldies animātorei Dacei Liepai, animātorei un kompozitorei Sabīnei Moorei, un krāsu korekcijas veicējai Almai Emīlijai Liepai.
ReQi ir enerģiska un radoša grupa, kuras pamata ideja ir 90. gadu HipHop vēsmas ar dažādu žanru skanējumu un profesionālu mūziķu piesaisti. Līdz šim grupa izdevusi četrus singlus.
Grupas pamatsastāvā darbojas Edgars Bergholcs, Andris Balodis, Kristaps Kaļinka, DJ KRII (Kristaps Krievs), Aleksejs Balinskis (Alex) un Mārtiņš Burkevics.
Vērtējums: