Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Iznākusi Ritas Lasmanes padomu grāmata sievietēm “Kā atrast vīrieti, kas pēc iespējas mazāk kaitinātu”

Redakcija
Redakcija

Apgādā “Jumava” iznākusi Ritas Lasmanes padomu grāmata sievietēm “Kā atrast vīrieti, kas pēc iespējas mazāk kaitinātu”.

Rita Lasmane ir lektore, pedagoģe, publiciste, vēsturniece un, pateicoties dalībai dažādos šovos, TV raidījumos un pašas izdotajam erotiskajam žurnālam “Princese”, tiek uzskatīta arī par seksa eksperti, jo vairāk nekā divdesmit piecus gadus strādājusi partnerattiecību veidošanas un skaidrošanas jomā, tādējādi uzkrājot zināšanas, ar kurām viņa dalās šajā padomu grāmatā.

“Šīs grāmatas mērķis ir pastāstīt visām jaukajām un pievilcīgajām sievietēm, kas pašlaik ir partnera meklējumos, kā izmantot Mātes Dabas dotās iemaņas Ideālā Partnera izvēlē,” raksta autore. “Pavisam droši atļaušos apgalvot, ka zem šiem vākiem slēpjas Ideālā Partnera atrašanas instrukcija. Par laimi evolūcija mūs ir apveltījusi ļoti daudzām zināšanām, no kurām vien jānopūš biezā putekļu kārta, kas sakrājusies, cilvēcei meklējot “pareizākos” izdzīvošanas modeļus.”

Grāmatas prezentācija 26. oktobrī plkst. 17:00 Rīgas centrālās bibliotēkas 2. stāvā, Mūzikas un mākslas lasītavā, Brīvības ielā 49/53.

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.