Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:325, Did:0, useCase: 3


Video: “Very Cool People” piedāvā Vecgada svinību singlu

Redakcija
Redakcija
Allaž mākslinieciskā nemiera dīdītā grupa “Very Cool People” piedāvā jaunu singlu no sava jaunākā albuma “50 Years of Influence + 30 Years of Cool Equals 13 Years of Music Hooliganism”. Tas ir albumu noslēdzošais skaņdarbs “Get-Together of Old Chums”, kas, kā zināms, ir arī taustiņinstrumentālista Māra Vitkus oficiālā debija komponēšanā. Neizbēgami tapis arī visnotaļ galvu reibinošs videoklips, kas gana kolorīti iezīmē īstenu Vecgada svinību sajūtu.

Grupas dalībnieki atgādina, ka pārmērīgai alkohola lietošanai ir negatīva ietekme un ka videoklipā visus trikus izpilda profesionāli kaskadieri, tādēļ ne visu vajadzētu censties atdarināt mājas apstākļos.
Dziesma ierakstīta “Mints Music Studio” pie skaņu operatora Tāļa Timrota. Miksēja Andris Buiķis Ciemupē, producēja Elvijs Grafcovs, bet māsterversiju veidoja Deivs Makneirs “Dave McNair Mastering” studijā Ziemeļkarolīnā, ASV.
Vērtējums: