Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies konkursā un laimē vasarīgus aromātus ķermenim - MISS HAPPY un MISS RELAX

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla Epadomi.lv rīkotajā konkursā un saņem dāvanā divus burvīgus aromātus no Oriflame.

Oriflame plašajā aromātu klāstā, kas radīti iedvesmojoties no sapņiem, ikviens atradīs sev piemērotāko aromātu. Turklāt, lai nodrošinātu aromātu kvalitāti, inovatīvu pieeju un efektivitāti, visi Oriflame aromāti ir izstrādāti Francijā.

MISS HAPPY un MISS RELAX ir Oriflame jaunums aromātu klāstā.

Ar Miss Happy dzīve iegūst košākas krāsas - viss labākais vēl tikai priekšā! Dzirkstošās ziedu-augļu-zaļumu kompozīcijas sirdī mīt sulīgas 'Mirabelle' plūmes notis ar rotaļīgi koķetām pamatnotīm. Rokassomiņām draudzīgais izmērs ļauj to ņemt visur līdzi, lai jebkurā brīdi varētu aromātu atjaunot!

Ar Miss Relax tevi pārņems mierpilna noskaņa, izsmidzini šo aromātu un sajūti, kā raizes pazūd. Zaļumu-ziedu kompozīcijas sirdī mīt relaksējošas bambusa sulas notis ar juteklisku, gandrīz hipotizējošu nokrāsu. Rokassomiņām draudzīgais izmērs ļauj to ņemt visur līdzi, lai jebkurā brīdi varētu aromātu atjaunot!

Konkursa nosacījumi:
Tev jābūt sekotājam portāla epadomi.lv lapām sociālajos tīklos:
(draugiem.lv/epadomi), (twitter.com/epadomi), kā arī (facebook.com/pages/epadomilv).

Konkurss norisināsies līdz 14. septembra plkst. 23.59.
15. septembra rītā izlozēsim laimīgo uzvarētāju, kurš saņems dāvanā divus burvīgos aromātus no kosmētikas kompānijas Oriflame.

Piedalies un iepriecini sevi ar vasaras smaržas notīm!