Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Zināmi konkursa "Piedalies un laimē vērtīgu grāmatu un žilbinošu smaidu!" uzvarētāji

Redakcija
Redakcija

Portāla epadomi.lv rīkotais konkurss ir noslēdzies. Jauno Signal White Now sērijas zobu pastu Glossy Chic un nupat Apgādā "Jumava" iznākušo grāmatu „Mājas aptieciņa. Augi un dabas veltes” laimē ILZE LAIDIŅA, INETA PURVIŅA un SINTIJA RUDZĪTE (ZAĻKALNE).

Signal White Now Glossy Chic zobu pastas darbības efekts slēpjas Blue Light tehnoloģijā, kas atstaro gaismu, radot optisku efektu un piešķirot zobiem ievērojami baltāku toni. Pateicoties unikālajai un patentētajai tehnoloģijai, Signal White Now zobu pastas pētījumos pārspējušas gandrīz visus konkurentus. Savukārt tieši Glossy Chic zobu pastas sastāvā esošie ultra-shine kristāli, papildus baltinošajam efektam, ko nodrošina Blue Light tehnoloģija, piešķir zobiem valdzinošu mirdzumu.

Savukārt grāmata "Mājas aptieciņa" piedāvā uzzināt visu par raksturīgākajām veselības problēmām pavasarī un vasarā, organisma īpatnībām un dažādu līdzekļu lietošanu, ārstniecības augu izmantošanu ārstēšanai un profilaksei, produktiem imunitātes paaugstināšanai un veselības uzturēšanai, ārstniecības augu uzskaitījumu, sastāvu, pagatavošanu, lietošanu, iedarbību un uzglabāšanu, nozīmīgākajām minerālvielām – to funkcijām organismā – un uztura avotiem.

Apsveicam uzvarētājas!
Par balvu saņemšanu lūdzam sazināties rakstot uz e-pasta adresi info@epadomi.lv vai zvanot (+371) 28622680.

Lai prieks!