Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:344, Did:0, useCase: 3


Dziednieka O.Peipiņa padomi 24 stundām diennaktī: veselībai, priekam, veiksmei

Redakcija
Redakcija

Savu rītu sāciet ar kaķa uzvedības atdarināšanu. Kaķis ir neatkarīga būtne, dzīvo pats par sevi. Viņš jūt savu ķermeni, un pat neēdis neatzīsies, ka grūti. Viņam piemīt absolūta harisma. Lūk, daži padomi, kā arī jums sajust savu ķermeni, kļūt veseliem, dzīvespriecīgiem un laimīgiem.

No rīta pamodušies, sākumā ieņemiet embrija pozu, ceļus pievelkot krūtīm, ar rokām aptverot kājas. Pēc tam izstaipieties. Vakarā dariet otrādi: izstaipieties un pirms iemigšanas uz brītiņu ieņemiet embrija pozu.




Dzeriet tīru ūdeni, jo ūdens ir pamats dzīvībai. Tīru, veselīgu strukturētu ūdeni, atkausētu no ledusskapja.




Ēdienreizes sāciet, iedzeot tīru ūdeni. Pēc ēšanas vēlams pagaidīt 30 minūtes un tikai tad dzert ūdeni. Citādi noskalosiet enerģiju, izjauksiet gremošanas procesus.




Pēc katrām 15-20 minūtēm iemalkojiet nedaudz ūdens, lai organismā visu laiku būtu cirkulācija. Vienā glāzē ir 10-15 malki, tādēļ arī nav iespējams iedzert pārmērīgu ūdens daudzumu.

Padomājiet: ja jūs strādājat 8 stundas, guļat 8 stundas, ko tad jūs darāt pārējā laikā, atlikušajās 8 stundās? Uzrakstiet uz papīra, ar ko esat aizņemti šajā laika posmā. Vai tas pavadīts lietderīgi? Ja pavadīts tukši, bez jēgas, tad arī nepārdzīvojiet, ka nevarat sasniegt savus dzīves mērķus un reizēm pārlieku jāsteidzas. Tā ir kompensācija par lieki iztērēto laiku. Jūsu izvēle!

Nebaidieties būt atšķirīgi. Baidieties būt garlaicīgi- sev un citiem.






Jūs esat veseli un neveseli tik, cik esat attālinājušies no dabas.






Izanalizējiet kaut vienu situāciju no savas dzīves ar tādu secinājumu, kas apstiprina labi zināmo apgalvojumu "viss, kas notiek, notiek uz labu". Un tad vizualizējiet, ka nošī brīža visas situācijas, kuras ar jums gadīsies, ir uz labu.




Ja jūsu nodimi ir labi, Kosmoss atbalsta jūs. Ja mācīsieties dzīvot tā, kā elpojat, viss notiks pēc dievišķās harmonijas. Dzīvojiet, mīliet, strādājiet, kā plūst elpa- uzticoties Kosmosa Lielajai plūsmai.




Pirms gulētiešanas neēdiet neko lielu un spēcinošu. Ja pieēdīsieties pirms gulētiešanas, nebūs laba miega, nebūs enerģijas brokastīm un darbam pēc tām. Vakariņās jāiekož kaut kas veģetārs- dzīvi, svaigi vai žāvēti augu valsts produkti.




Ja tu gribi dzīvot kā karalis, tad brokasto kā karalis, pusdieno kā princis un vakariņo kā ubags.




Ja vēlaties ar dziednieku Oskaru Peipiņu sazināties personīgi, zvaniet pa tālruņa nr.: 29489221