Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Laba redze. Kā to saglabāt un kā ārstēt

Redakcija
Redakcija

Redze ir viena no svarīgākajām cilvēka maņām – laba redze ir ikdienas gaitu pamatnepieciešamība. Izdevumā paskaidrots, kā mūsu smadzenes atpazīst tām nosūtītos signālus, pārveidojot tos attēlos, kā arī aplūkotas dažādas redzes īpatnības – mēs visi esam nedaudz atšķirīgi. Paskaidrots, kā dažādas krāsas ietekmē redzi un attiecīgi mūsu noskaņojumu.

Liela grāmatas daļa, protams, ir veltīta acu kaitēm un redzes traucējumiem. Neizpaliek arī acu vingrinājumi un pat masāža tiem, kas vēlas uzlabot acu funkcijas dabiskā ceļā.

Sniegta informācija arī par augiem, kas acīm nāks par labu, un pārtikas produktiem, kuru sastāvā ir vitamīni un minerālvielas, kas baro tieši acis. Minēti arī sporta veidi, kas palīdzēs redzi uzlabot, un no kuriem labāk izvairīties, ja ir kādi vizuālās uztveres traucējumi.
Izdevuma noslēgumā sniegtas atbildes uz bieži uzdotiem jautājumiem acu veselības un redzes īpatnību sakarā.