Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Alcon lēcas – mūsdienīgas rūpes par Tavām acīm

Redakcija
Redakcija

Ņemot vērā, ka kontaktlēcām piemīt dažādas priekšrocības, cilvēki tās izvēlas lietot vairāku iemeslu dēļ. Kāds novērtē iespēju justies brīvi, jo nav jāuztraucas, ka brilles varētu nokrist vai pazust, savukārt citiem patīk iespēja ar lēcu palīdzību mainīt acu krāsu, paspilgtinot savu tēlu. Vienas no pasaulē iecienītākajām un atzītākajām lēcām piedāvā Alcon zīmols, un tā produkcija plašā klāstā pieejama arī interneta veikalā Manaslecas.lv. Par Alcon lēcām vairāk lasi raksta turpinājumā.

Inovatīvi risinājumi redzes uzlabošanai un komfortam

Alcon zīmola stāsts sācies 1945. gadā, kad ASV, Teksasā tika izveidots neliels oftalmoloģijas veikaliņš. Laika gaitā tas attīstījās, piedāvājot arvien plašāku produkcijas klāstu, un nu ir izaudzis par starptautisku uzņēmumu, kas ir viens no lielākajiem lēcu izgatavotājiem pasaulē. Pirms septiņiem gadiem Alcon apvienojās ar Novartis farmācijas uzņēmuma Ciba Vision acu aprūpes departamentu, kas palīdzēja dažādot produkcijas piedāvājumu un, protams, radīt jaunus risinājumus dažādām klientu vajadzībām.

Alcon lēcu veidi – piedāvājumu meklē Manaslecas.lv

Kontaktlēcu lietotāju vajadzības un vēlmes atšķiras, tādēļ, lai tām pielāgotos, ir pieejami dažādi Alcon lēcu veidi. Interneta veikalā Manaslecas.lv vari iegādāties sekojošas Alcon produkcijas grupas:

• Air Optix lēcas – izbaudi komfortu, nēsājot Alcon lēcas ikdienā. Šīs grupas lēcas izceļas ar īpaši augstu skābekļa caurlaidību, ilgstošu mitrināšanu, kā arī spēju nodrošināt komfortu un dabisku sajūtu. Manaslecas.lv piedāvājumā ir Air Optix multifokālās, astigmātiskās, krāsainās, pagarinātās lietošanas, kā arī Air Optix HydraGlyde lēcas, kas ir īpaši draudzīgas lietotājiem ar sausās acs sindromu.
• Dailies lēcas – jeb vienas dienas kontaktlēcas izteikta komforta nodrošināšanai visas dienas garumā, kā arī tās neprasa kontaktlēcu aprūpi un tīrīšanu, kāda jāveic mēneša lēcām. Pieejamas arī toriskās lēcas!
• Freshlook lēcas – šī būs pareizā izvēle tiem, kas vēlas mainīt vai padarīt košāku savu acu krāsu. Freshlook grupā pieejamas vienas dienas un mēneša krāsainās kontaktlēcas. Piedāvājumā ir arī lēcas gaišo acu īpašniekiem, kas tikai paspilgtinās esošo acu krāsu, saglabājot dabīgu toni.

Iepazīsti Alcon lēcu pasauli, apmeklējot interneta veikalu Manaslecas jau tagad! Pasūti lēcas un saņem tās bez maksas ar sev ērtāko piegādes veidu