Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Dzīvesveida izvēle un panikas lēkmju ārstēšana

Redakcija
Redakcija

Labākais, ko mēs varam darīt panikas lēkmju ārstēšanai, ir izvairīšanās no stresa savā dzīvē. Diemžēl ne katrs to var, taču ja mums rodas iespēja kaut nedaudz izvairīties no stresa, arī tas jau ir solis pretī labākai pašsajūtai. Ja darbā mums pastāvīgi jājūtas briesmīgi, mēs taču varam pamest šo darbu un izvēlēties citu. Ja mums ir tādi draugi, kas pastāvīgi rada problēmas, tad taču mēs vienmēr varam arī pārtraukt šādas draudzības. Neviens amats un nevienas attiecības nav vērtīgākas par savu veselību.

Ja jūs esat maza uzņēmuma īpašnieks, tad viens no labākajiem veidiem, kā izvairīties no panikas lēkmēm, būs vienkārši tikt vaļā no sev netīkamiem klientiem. Ja jums ir darīšana ar cilvēkiem, kas mēdz izraisīt problēmas, var izveidoties pastāvīgas bailes no saskarsmes ar tiem. Laika gaitā tas var izraisīt daudz nevajadzīgu pārdzīvojumu, līdz jūs sākat justies slims. Jums nākas bažīties par pastāvīgiem iespējamiem “uzbraucieniem” no viņu puses, un tas nu nebūt nav tas, par ko jums vajadzētu satraukties. Tieciet vaļā no klientiem, kuri rada tik daudz strīdu un konfliktu.

Ja jums ir attiecības ar kādu, kas pastāvīgi izprovocē uztraukumus, vajadzētu pacensties dabūt prom šo cilvēku no savas dzīves. Nav iespējams saglabāt attiecības ar kādu, kas jums pastāvīgi rada nepatikšanas. Tajā pat laikā viena no lielākajām problēmām ir tā, ka visbiežāk jūs mīlat tieši šo cilvēku. Un tomēr, ja draugs vai draudzene izturas ļaunprātīgi pret jums, vajadzētu pacensties pārtraukt šīs attiecības. Ja viņi ir neuzticami un traucējoši, – neturpiniet šādas attiecības. Jums nevajadzētu paturēt šādus cilvēkus savā dzīvē.

Ja vide, kurā dzīvojat, izraisa jūsos pastāvīgu stresu, mainiet to – atrodiet citu dzīves vietu. Iespējams, tas ir vissarežģītākais risinājums, jo nav jau iespējams atkal un atkal pārvietoties no vienas dzīves vietas uz citu. Un tomēr, ja šķiet, ka jūsu veselību šajā vidē apdraud nevajadzīgs stress, jāmeklē iespēja pārcelties, jo pretējā gadījumā var kļūt tikai sliktāk. Pastāv daudzi un dažādi veidi kā mainīt dzīvesvietu, ja vien to vēlaties un spējat. Ir vienkārši jāsaņemas un jūs to noteikti spēsiet.

Lai ko jūs darītu, vienmēr pārliecinieties, vai tas ir tas labākais. Nevajag pēkšņi, spontāni pārtraukt attiecības, vai pamest darbu, ja šāda rīcība draud izraisīt vēl lielāku stresu. Jūs vēlaties pārmaiņas, taču jūs arī vēlaties padomāt par tām. Visu rūpīgi pārdomāt būtu vislabākais, ar ko iesākt. Panikas lēkmju ārstēšana nenozīmē tikai zāles un terapiju. Daudzi vēlas iemācīties jebkādu paņēmienu, kā tikt galā ar stresu. Un ja mēs iemācāmies tikt ar to galā paši, mainot savu dzīvesveidu, tā varētu būt lieliska iespēja iztikt bez medicīniskas iejaukšanās un bez zālēm. Un tas būs labākais, ko mēs varam paveikt savā labā.

Pārvarēt panikas lēkmes tev palīdzēs RigaBrain.com - - RigaBrain