Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:329, Did:0, useCase: 3


Optikas veikalu tīkls VIZIONETTE

Redakcija
Redakcija

Tavas acis ir pelnījušas, lai par tām pienācīgi rūpētos. Turklāt jau sen ir pagājuši laiki, kad brilles vai saulesbrilles bija tikai līdzeklis redzes uzlabošanai. Mūsdienās brilles ir būtisks aksesuārs, kas atstāj ietekmi uz kopējo vizuālo tēlu. Visu nepieciešamo redzes uzlabošanai un stila papildināšanai atradīsi optikas veikalos VIZIONETTE - mūsdienīgs, inovatīvs un 21. gadsimtam atbilstošs optikas veikalu tīkls.

Briļļu ietvari katrai gaumei un sejas formai

Neatņemams solis briļļu iegādes procesā ir atbilstoša ietvara izvēle. Briļļu ietvars ne tikai pilda praktisku funkciju, bet arī veido Tavu izskatu un koptēlu. Tieši tādēļ ir svarīgi izvēlēties briļļu ietvarus, kas ir ne tikai kvalitatīvi un izturīgi, bet arī saskan ar Tavu personību un piestāv sejas formai.

VIZIONETTE optikās sortimenta plašums sniedz iespēju klientiem izvēlēties gan mūsu veidotos zīmolus Cvantus un Optiq, gan arī pasaulē pazīstamākos un pieprasītākos dizaineru zīmolus. Šeit var iegādāties gan Gucci, Versace, MarcJacobs, Tom Ford, Chloe, kā arī daudzu citu pazīstamu zīmolu kolekciju ietvarus par labām cenām. Pieejamas arī dažādas saulesbrilles gan tiem, kas meklē oriģinālu stila elementu, gan arī cilvēkiem, kam svarīgi aizsargāt acis no saules un vienlaicīgi nepieciešams koriģēt redzes asumu.

Inovatīvas briļļu lēcas

Ja nepieciešama redzes korekcija, Tev ir iespēja izvēlēties, brilles vai kontaktlēcas. Optikas veikalu tīkls VIZIONETTE piedāvā ļoti plašu briļļu lēcu sortimentu no pasaulē labākajiem ražotājiem. VIZIONETTE piedāvā lēcas ar dažādiem inovatīviem risinājumiem, piemēram, dzidrinošu pārklājumu, aizsardzību pret skrāpējumiem, izcilu dzidrumu, antistatiskām un hidrofobām īpašībām, kā arī ar UV staru aizsardzību.

Kontaktlēcas ikdienai vai dažādām dzīves situācijām

Ja esi aktīvā dzīves stila piekritējs vai arī vēlies izbaudīt priekšrocības, ko var sniegt kvalitatīvas kontaktlēcas, tās varēsi atrast VIZIONETTE klāstā. Piedāvājumā ir kontaktlēcas ikviena klienta vajadzībām, kuras Tev palīdzēs piemeklēt VIZIONETTE redzes speciālisti.

Optikas veikals VIZIONETTE arī Tavā pilsētā

Mūsu optikas veikali piedāvā iespēju ne tikai iegādāties brilles, kontaktlēcas un saulesbrilles, bet arī veikt redzes pārbaudi, iepriekš veicot pierakstu.
VIZIONETTE optikas veikali pieejami:
● Rīgā;
● Valmierā;
● Daugavpilī.

Ienāc Vizionette, lai uzzināt to, kur atrodas Tev tuvākais optikas veikals, kā arī piesakies redzes pārbaudei!