Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:330, Did:0, useCase: 3


HELSUS aicina uz lielāko zināšanu festivālu Baltijā!

Redakcija
Redakcija

Jau šonedēļ - 2016. gada 21. un 22. maijā Jelgavā notiks starptautiskais zināšanu festivāls HELSUS 2016. Festivāls vienuviet pulcēsies vairāk kā 240 meistarus - zinātniekus, lektorus un praktiķus, kuri ar zināšanām dalīsies HELSUS 7 dārzos: Veselības dārzā; Uztura dārzā; Vides dārzā; Dvēseles dārzā; Sevis izzināšanas dārzā; Fiziskās prakses dārzā; Dārzā bērniem.

Divu dienu laikā apmeklētāji varēs iepazīties ar dažādu jomu pašizglītības un sevis izziņas veidiem – katrs varēs atrast savu ceļu gara izglītībai un apzinātai dzīvei. Savukārt dzīves sfēras, kurās HELSUS redz cilvēka pilnveidošanos, festivāla laikā tiks izteiktas HELSUS 7 dārzos. Festivāla mērķis ir šo dārzu pārstāvju - HELSUS meistaru, zināšanu un prakšu nodošanu plašākam cilvēku lokam. HELSUS aicina pieņemties gara spēkā un mērķtiecīgi paplašināt apziņu, tiecoties uz viedumu. Latvija - valsts, kurā dzīvo VIEDI cilvēki. Ieklausīsimies sirdsbalsī, dvēselē un uzdrošināsimies pārmaiņām!

“HELSUS iekustina vilni darbībai, atmodai, kopradīšanai! Ikvienam ir izvēle – slīgt klišejās un žēlabās vai tomēr sekot sirdij, katra iekšējai pārliecībai, ieklausīties savās iekšējās sajūtās un bruģēt ceļu starp prātu un dvēseli. Sanāciet, sadziediet, sasmeliet zināšanas un iedvesmu, kas ikvienam no mums palīdzēs uzplaukt viedumā kā prātā, tā sirdī,” uz pārmaiņām aicina festivāla aizsācēja Agnese Irbe.

HELSUS 2016 laikā ir paredzētas Latvijā vēl nebijušas aktivitātes. 21. maija vakarā interesenti ir gaidīti uz Eko Disko ar igauņu mūziķu dalību – ikviens varēs ļauties mūzikai un kustībai no alkohola brīvā vakarā, kas beidzas ar meditatīvu koncertu. Tāpat HELSUS 2016 būs iespēja dzirdēt vienu no nedaudzajiem pētniekiem pasaulē, kurš akadēmiski nodarbojas ar nāvei tuvās pieredzes pētīšanu – Nīderlandes kardiologu, Dr. Pimu van Lommelu. Savukārt festivāla noslēgumā, svētdien notiks vērienīga latviešu tautas Gara stiprināšanas sadziedāšanās ar Vītolu ģimeni, grupu “Daba San”, Inesi Kozuliņu un Ingu Rancāni kā arī latvisko vērtību pārstāvošu cilvēku aicinājumiem un vēlējumiem.

HELSUS festivāla 2016 biļetes ir pieejamas ”Ekase.lv”.