Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Suminās sportiskākās Rīgas skolas, labākos sporta organizatorus un sporta pedagogus

Redakcija
Redakcija

Suminās sportiskākās Rīgas skolas, labākos sporta organizatorus un sporta pedagogus
Publicitātes foto

Piektdien, 27. maijā, plkst. 16.00 Koka ēku renovācijas centrā “Koka Rīga” (Krāsotāju iela 12) notiks Rīgas skolu sporta nominācijas pasākums, kurā suminās galvaspilsētas izglītības iestāžu sporta organizatorus, sporta pedagogus, galvaspilsētas labākās skolas par sasniegumiem Rīgas, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās, kā arī pasniegs nomināciju „Par mūža ieguldījumu skolu sportā” .

Balvu un nomināciju „Par mūža ieguldījumu skolu sportā” iespējams saņemt par ilggadēju un godprātīgu darbu sporta jomā izglītības iestādē, turklāt, pretendenta darba stāžam jābūt vairāk nekā 35 gadi. Pasniegtas tiks arī nominācijas: „Rīgas sportiskākā skola”, “Rīgas gada sporta skolotājs”, “Rīgas gada sporta skolotāja”, “Rīgas labākais skolu sporta organizators”, kā arī sveiktas skolas, kuras kopvērtējumā uzvarējušas Rīgas starpskolu sacensību spartakiādē.

Pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, lai izvērtētu skolu sporta organizatoru, skolotāju ieguldījumu sporta attīstībā, izglītības iestāžu sasniegumus starpskolu sacensībās, kā arī popularizētu sportiskākās skolas galvaspilsētā.

Papildinformācija: Ilva Salmiņa – RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Sporta un interešu izglītības iestāžu nodaļas galvenā speciāliste, tālr. 67181307, mob. 26672376.