Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Aicina uz Neatkarības dienas velobraucienu Jūrmalā

Turpinot pērn iesākto tradīciju, arī šā gada 4.maijā Jūrmala aicina uz grandiozu sporta un veselīga dzīvesveida pasākumu – Neatkarības dienas velobraucienu Jūrmalā. Velobrauciens norisināsies par godu Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 26. gadadienai. Organizatori aicina reģistrēties sacensībām mājaslapā Maratoni 2016

Pagājušā gada Neatkarības dienas velobrauciena viena no populārākajām distancēm bija Ģimeņu distance, kur piedalījās liels skaits ģimeņu-velobraucēju. Arī šogad sacensību piedāvājumā ir 14 km Ģimenes un 0,5-1 km Bērnu distance. “Kuplākā ģimene 2015” ieguvēji, Kreitālu ģimene no Rīgas par pagājušā gada pasākumu: “Mūsu ģimene vienmēr izmanto iespēju aktīvi atpūsties – braucam gan ar velosipēdiem, gan skrituļojam, jo tā ir lieliska iespēja visai ģimenei būt kopā. Aicinām arī citas ģimenes nesēdēt mājās, bet pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā, nodarbojoties ar veselīgām un sportiskām aktivitātēm.”

Pasākuma organizatori Alpha Baltic Sport ir parūpējušies par vērienīgu balvu fondu, kā arī katram dalībniekam pirms startēšanas sacensībās būs iespēja pārliecināties par sava velosipēda drošību Fans velo servisa stendā. Naudas balvas saņems pirmo 6 vietu ieguvēji Sporta un Tautas distancēs sieviešu un vīriešu kategorijās atsevišķi, savukārt, pārējos dalībniekus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas no sacensību atbalstītājiem.

Organizatori aicina velo svētkos piedalīties visu ģimeni – gan tos, kas ar sportu nodarbojas profesionāli, gan tos, kam tas ir tikai vaļasprieks un enerģijas avots. Distances būs sagatavotas ikviena spējām – 126 km Sporta distance profesionāliem, licenzētiem sportistiem, 40 km Tautas distance – amatieriem un pieredzējušiem velo entuziastiem, 14 km Ģimenes distance, kā arī īpaša 0,5 – 1 km Bērnu distance bērniem vecumā līdz 12 gadiem.

Līdz 31.martam reģistrācijas maksa Sporta distancē tikai 9 EUR. Tautas un Ģimenes distancēs reģistrācijas maksa paliek nemainīga līdz pat sacensību dienai, attiecīgi 9 EUR un 5 EUR, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība Bērnu distancē ir bezmaksas.

Neatkarība dienas velo braucienu organizē “Alpha Baltic Sport”, uz svētkiem aicina Jūrmala, sacensības atbalsta Venden.