Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Aicina rēzekniešus piedalīties „Enerģiju olimpiešiem” atbalsta pasākumā

Redakcija
Redakcija

Šo svētdien, 19. jūnijā, AS “Latvenergo” elektroenerģijas tirdzniecības zīmols Elektrum sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) turpinās maija beigās aizsākto sporta un izklaides pasākumu sēriju „Enerģiju olimpiešiem”, kuras mērķis ir aicināt Latvijas iedzīvotājus atbalstīt uz Vasaras Olimpiskajām spēlēm braucošos sportistus. Šonedēļ krāšņās Enerģijas lāpas uzlāde tiks nodota rēzekniešu rokās, savukārt jau nākamajās nedēļas nogalēs sportiskās izklaides aktivitātes turpināsies arī citās Latvijas pilsētās.

Rēzeknes pasākuma ietvaros plašajā Festivāla parka teritorijā ikvienam apmeklētājam jau sākot no plkst. 12:00 būs iespēja jautri un aktīvi pavadīt svētdienas pēcpusdienu svaigā gaisā kopā ar ģimeni un draugiem. Lai nodotu savu enerģiju sportistiem, klātesošie varēs piedalīties 10 dažādās enerģijas vākšanas disciplīnās, šaujot ar loku, turoties mežonīga buļļa mugurā, griežot ap vidukli riņķi, lecot ar lecamauklu, sitot veseri, ceļot svara bumbas, pievelkoties, demonstrējot skaļāko uzvaras saucienu un veicot citas aizraujošas aktivitātes, kas visiem kopā palīdzēs uzlādēt simbolisko Enerģijas lāpu.

Dienas gaitā ar savu klātbūtni un svinīgajām uzrunām rēzekniešus sveiks pasākuma goda viesi – Rēzeknes domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, AS "Latvenergo" valdes loceklis Māris Kuņickis un Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers. Apmeklētājiem būs lieliska iespēja klātienē satikt arī vietējos sportistus – vieglatlēti un Latvijas Olimpiskās komandas "Rio 2016" dalībnieci Guntu Latiševu-Čudari, vieglatlētu Renāru Stepiņu un vieglatlētikas treneri Pēteri Stripkānu. Izcilie sportisti ne tikai labprāt aprunāsies ar ikvienu interesentu, bet arī sniegs autogrāfus, vienosies sirsnīgām kopbildēm, mērosies spēkiem dažādās sporta disciplīnās un aktīvi iesaistīsies Enerģijas lāpas uzlādē.

Aizraujošā pasākuma vadītāja lomā jau ierasti iejutīsies atraktīvais Armands Simsons, savukārt par enerģisku muzikālo noformējumu rūpēsies Normunds Jakušonoks ar pavadošo grupu un DJ Kārlis Blumfelds.
Dienas gaitā neizpaliks arī virkne citas jautras aktivitātes - ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi, fotografēšanās prieki, Asics pēdu tests piemērotāko sporta apavu noteikšanai, Elektrum energoefektivitātes padomi, kā arī vienojošais enerģijas žesta foto mirklis pasākuma kulminācijā. Papildus tam apmeklētāji tiks aicināti nodot īpašus video sveicienus Latvijas olimpiešiem, kas pēcāk tiks izvietoti mājaslapā Enerģiju olimpiešiem!

Īpaši padomāts ir arī par pasākuma mazākajiem apmeklētājiem, kuri varēs sacensties koka skrejriteņu Dip Dap šķēršļu joslā, lēkāt piepūšamajās Dino Parks atrakcijās, meklēt piedzīvojumus Lotes zemē, pārbaudīt spēkus MILZU! pārslu stafetē, iepazīt fizikas aizraujošo pusi Fizmix teltī, kā arī spēlēt galda spēles Riču raču un Cirks milzu izmēros. Paralēli izklaides aktivitātēm ģimenes ar bērniem pasākuma laikā varēs saņemt arī MILZU! pārslu Ģimenes paku enerģiskām un veselīgām uzkodām, iepriekš izdrukājot Elektrum.lv mājas lapā atrodamo Draudzīgā labuma kuponu.

Visas piedāvātās izklaides iespējas pasākuma apmeklētājiem ir bez maksas un ir daļa no Latvijas gatavošanās procesa 2016. gada Vasaras Olimpiskajām spēlēm.

Kampaņu „Enerģiju olimpiešiem” organizē „Alpha Baltic”, uz svētkiem aicina Elektrum sadarbībā ar LOK.