Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Rīgas Sporta naktī būs iespēja tikties ar projekta „Sporto Rīga” treneriem

Redakcija
Redakcija

Šo sestdien, 17.septembrī, jau sesto gadu Rīgas centrā norisināsies aktīvās atpūtas un brīvā laika festivāls „Rīgas Sporta nakts”. Vairākās vietās Rīgas centrā būs iespēja gan izmēģināt un piedalīties dažādās sporta aktivitātēs, gan arī vērot dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumus un atklātos treniņus.

Pasākuma ietvaros sporta „BeActive Expo” zonā Bastejkalnā darbosies projekta „Sporto Rīga” stends, kurā treneri Adils Maksimovs, Kristaps Vilde, Alena Eldmane, Dana Anisimkova un Artūrs Zolotihspasākuma apmeklētājus iesaistīs dažādās sportiskās aktivitātēs. Būs arī iespēja no treneriem uzzināt par aktīva un sportiska dzīvesveida piekopšanu, vingrinājumu korektu izpildi, regularitāti vai uzdot citus sev interesējošus jautājumus par aktīvu dzīvesveidu.

„Sporto Rīga” stendā arī kopīgi iesildīsimies šīs vasaras veiksmīgo āra treniņu sezonas noslēguma pasākumam „PAKĀpiens”, kas norisināsies jau nākam piektdien, 23.septembrī, plkst. 20.00. Sīkāka informācija par šo pasākumu pieejama “Sporto Rīga” Facebook lapā.

„Sporto Rīga” ir komunikācijas platforma gan treneriem, gan sabiedrībai kopumā.Treneriem tā ir iespēja reklamēt sevi, informēt par saviem treniņiem, kā arī iepazīstinātar veselīga dzīvesveida niansēm, savukārt Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem, tā ir iespējaātri un vienkopus uzzināt par āra treniņu iespējām pilsētā.
Aicinām apmeklēt arī citus „Rīgas Sporta nakts” pasākumus. Pie Brīvības pieminekļa norisināsies florbola maratons, tur pat blakus arī Triobet Latvijas spēkavīru čempionāta superfināls.Pie Rīgas Kongresu nama notiks jauno talantu konkurss „Rādi, ko māki”, kurā jaunieši rādīs savas prasmes un iemaņas dažādos sporta veidos. Pasākuma noslēgumā pirmo reizi notiks skrituļslidu, skūteru, skrituļdēļu un roller-slēpju brauciens pa jauno Brīvības ielas asfaltu. Kā arī daudzi citi pasākumi un aktivitātes. Plašāka informācija pieejama sportanakts.lv.
Aktīvās atpūtas un brīvā laika festivāla „Rīgas sporta nakts” ietvaros sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju tiks atklāta Eiropas Sporta nedēļa.„Rīgas sporta nakts” pasākumi notiks sākot no plkst. 12.00 visas dienas garumā no Brīvības pieminekļa līdz Kronvalda parkam.

„Rīgas Sporta nakti” atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departaments, rīko biedrība „Notikumu aģentūra”. Pasākuma draugi: lielveikalu tīkls „Maxima”, „Garmin” un „Sportland”.