Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Video: Kādēļ Latvijas biatlonisi Korejā dzīvo pēc Latvijas laika?

Redakcija
Redakcija
Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas Olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā jaunāko reportāžu no Phjončhanas, kurā Edgars pēc vīriešu biatlona sprinta sacīkstēm tiekas ar Latvijas biatlonistu Oskaru Muižnieku un kamaniņu braucēju Elīzu Cauci, kura šodien startē sieviešu pirmā un otrā posma braucienā. Svētdien Phjončhanā biatlona sacensības uzsāka Latvijas izlases vīriešu komanda, un Dienvidkorejas laikapstākļi daudziem sportistiem lika pamatīgi iespringt. Vakardienas vēju un aukstumu izjuta arī Latvijas biatlonists Oskars Muižnieks, kuram šīs ir pirmās Olimpiskās spēles. Satraukums un stiprais vējš rezultējās pieļautās kļūdās, tādēļ šodien Oskars iedzīšanā nestartē, bet intervijā atklāj, ka Phjončhanas nepiekāpīgais klimats grūtības sagādāja ne tikai Muižniekam, bet pat zināmākajiem un pieredzes bagātākajiem biatlona grandiem.

Izcilu sniegumu ietekmē ne vien laikapstākļi, bet arī ļoti stinga dienas kārtība, tādēļ daudzi sportisti arī Dienvidkorejā turpina dzīvot pēc savas valsts laika. Izņēmums nav arī Latvijas izlase, un Oskars intervijā skaidro, kā tas ir – doties gulēt piecos no rīta, bet celties tikai pēcpusdienā. Savukārt kamaniņu braucēja Elīza Cauce pirms sacensībām tikās ar Edgaru, lai analizētu trasi un atklātu, kuras virāžas ir viltīgākās un kādas ir būtiskākās Siguldas un Phjončhanas trases atšķirības.

Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.
Vērtējums: