Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Video: Olimpiskais reportieris noslēdz izaicinājumu sēriju pie boba stūres

Redakcija
Redakcija
Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Phjončhanā. Pēdējā raidījuma epizodē pirms Olimpisko spēļu atklāšanas LMT reportieris Edgars Buļs pats sēdīsies pie boba stūres Siguldas bobsleja trasē un lūkos, vai cilvēkam bez pieredzes boba vadīšanā ir izredzes tikt līdz finišam. Edgars Buļs sarunā ar Oskaru Melbārdi pārliecināsies, ka mūsu Olimpiskā cerība tiešām ir gatavs zeltam, ko sportists plānojis sev uzdāvināt 30. dzimšanas dienā. Iedvesmojies no Oskara, aizvadījis treniņus ieskrējienā un saņēmis norādījumus boba savaldīšanai, Edgars šoreiz saņems drosmi un pats sēdīsies pie boba stūres kā pilots. Kādu ātrumu Edgaram izdosies sasniegt un kādas ir emocijas pēc īsta nobrauciena, noskaidrosim noslēdzošajā OLIMPISKĀ IZAICINĀJUMA epizodē!

Raidījuma OLIMPISKAIS IZAICINĀJUMS 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklāj savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Tas skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā, kur pieejama programma visām raidījuma sērijām.

LMT Olimpiskais reportieris Edgars Buļs būs kopā ar Latvijas izlasi arī Ziemas Olimpiskajās spēlēs Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus ceļā uz Olimpiādi un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.
Vērtējums: