Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


Pasākumā „Rīgas sporta laureāts” sveiks galvaspilsētas labākos sportistus un trenerus

Redakcija
Redakcija

Piektdien, 9. decembrī, kinoteātrī “Splendid palace” (Elizabetes ielā 61) plkst. 18.00 sāksies “Rīgas sporta laureāts 2016” svinīgais pasākums, kurā sveiks galvaspilsētas labākos sportistus, trenerus, komandas, kā arī suminās gada populārākā sporta pasākuma organizatorus un pasniegs balvu nominācijā “Par mūža ieguldījumu”.

Konkursa “Rīgas sporta laureāts” mērķis ir izvērtēt un apbalvot labākos galvaspilsētas sportistus, sporta komandas un trenerus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī sumināt vērienīgāko sporta notikumu organizatorus.

Svinīgajā pasākumā pasniegs balvas vairākās nominācijas: „Rīgas labākais sportists”, „Rīgas labākā sportiste”, „Rīgas labākais sportists ar īpašām vajadzībām”, „Rīgas labākā sporta spēļu komanda”, „Rīgas labākā komanda individuālajos sporta veidos”, „Rīgas labākais treneris”, „Gada notikums sportā”, kā arī „Uzlecošā zvaigzne sportā” un nominācija „Par mūža ieguldījumu sportā”. Šogad “Rīgas Sporta laureāts” papildināts ar jaunu nomināciju “Sporto visi kopā”, kurā balvu iegūs tas sporta pasākums, kuru rīdzinieki un iedzīvotāji atzinuši kā populārāko aizvadītā gada tautas sporta aktivitāti.

Rīgas sporta laureāta pasākumam balvas veidojusi māksliniece Ilze Dūdiņa.