Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:121, Did:0, useCase: 3


5 lietderīgi aksesuāri, kas noderēs ikvienam skriešanas entuziastam

Redakcija
Redakcija

Skriešana nepārprotami ir viens no aktuālākajiem sporta veidiem Latvijā, vēl jo vairāk brīdī, kad pamazām nojaušama agrā pavasara iestāšanās. Ikviens skriešanas entuziasts, it īpaši cilvēki, kas ar šo fizisko aktivitāšu paveidu nodarbojas pietiekoši regulāri zina, ka tieši aksesuāri ir tas iztrūkstošais puzles gabaliņš, kas konkrēto aktivitāti spēj padarīt vēl aizraujošāku, interesantāku, kā arī šķietami komfortablāku.

Lūk, Jūsu uzmanībai pieci skriešanas aksesuāri, kas lieliski papildinās kā iesācēja, tā pieredzējuša skrējēja ekipējumu!

Bezvadu austiņas

Skrējējiem, kuri veicamo distanci nespēj iedomāties bez piemērotas un motivējošas plejlistes pavadības, noteikti jāaizdomājas par savu veco austiņu nomaiņu uz mūsdienīgajām, un izteikti ērtajām bezvadu austiņām.
Bezvadu austiņas skriešanai, kā jau norāda to nosaukums, nav aprīkotas ar papildu vadiem, kas nozīmē, ka beidzot varēsiet aizmirst par mūžīgo vadu mudžekli, kas jāatpin pirms katras skriešanas reizes. Turklāt vadu trūkums palīdzēs skrējējam izjust krietni augstāku komforta līmeni – jo mazāk traucēkļu, jo lielāka iespēja pārspēt līdz šim uzstādītos rekordus!

Kompresijas zeķes

Ciešat no vājas asinscirkulācijas vai vienkārši vēlaties mazināt vibrācijas, kas rodas skrējiena laikā? Konkrētajos gadījumos skriešanas entuziasta ekipējums var tikt papildināts ar speciālām kompresijas zeķēm, ko savās ikdienas gaitās nereti pielieto pat profesionāli sportisti. Šīs zeķes fantastiski iederēsies arī iesācēja skriešanas aksesuāru sarakstā – tās efektīvi samazina potīšu un citu nepatīkamu traumu iegūšanas riskus skrējiena laikā.

Skriešanas jostas

Dodoties garākos skrējienos, it īpaši trenējoties kārtējā publiskā maratona pieveikšanai, ir svarīgi nodrošināties ar atbilstošu dzeramā ūdens daudzumu. Taču, kā to izdarīt, vienlaikus neapgrūtinot savu muguru ar papildu nastu pārpildītas mugursomas veidolā? Atbilde uz šo jautājumu ir itin vienkārša - nepieciešams nodrošināties ar speciālu skriešanas jostu.

Skriešanas jostas visbiežāk ir aprīkotas ar vairākiem, dažāda izmēra nodalījumiem, kuros iespējams ērti un ātri ievietot visu skrējienam nepieciešamo tajā skaitā ūdens pudeles, mobilo telefonu, kā arī pa kādai enerģijas bagātai uzkodai brīžos, kad nepieciešams pārtraukums.

Zero Waste ūdens pudeles

Vai esat kādreiz aizdomājies par tādu lietu kā Zero Waste jeb bezatkrituma dzīvesveida iekļaušana savās ikdienas skriešanas gaitās? Tā saucamais bezatkritumu dzīvesveids skriešanas kontekstā principā nozīmē ierasto plastmasas ūdens pudeļu aizvietošanu ar ilgspējīgāku risinājumu – Zero Waste ūdens pudelēm.

Zero Waste pudele ne tikai palīdzēs Jums ielikt savu artavu cīņā pret bīstamo plastmasas atkritumu uzkrāšanos dabā, bet arīdzan ietaupīs Jūsu finansiālos līdzekļus ilgākā laika periodā – šī unikālā plastmasas alternatīvā Jūsu vajadzībām kalpos daudzus, jo daudzus gadus.

Speciālās skriešanas apavu auklas

Visbeidzot esam nonākuši līdz aksesuāram, kas, visticamāk, atstās vislielāko iespaidu uz Jūsu skriešanas paradumiem – speciālajām skriešanas apavu auklām.
Piekritīsiet, ka apavu auklu atsiešanās skriešanas treniņa laikā ir viena no viskaitinošākajām lietām, kas var atgadīties šīs fiziskās aktivitātes laikā. Tieši tāpēc šīs elastīgās sporta apavu šņores, kas papildinātas ar ātri un ērti savelkamu aizdari, ir absolūta nepieciešamība ikvienam, motivēti noskaņotam skrējējam.
Nekādas piespiedu apstāšanās – traucieties kā vējš un aizmirstiet par problēmām, kas saistītas ar pēkšņu un kaitinošu apavu auklu atsiešanos!

Unikāli skriešanas aksesuāri tiešsaistē

Ja arī Jūs esat viens no tiem entuziastiem, kas vēlas savas ikdienas skriešanas gaitas pacelt pavisam jaunā sajūtu un ērtību līmenī, noteikti ieskatieties tiešsaistes tirdzniecības centra 220.lv daudzveidīgajā preču sortimentā.
Pie mums atradīsiet kā bezvadu austiņas skriešanai, tā skriešanas jostas un citus konkrētajam sporta veidam pielāgotus aksesuārus, kas papildināti ar lieliskām cenām, izdevīgiem piedāvājumiem un piegādei līdz pat Jūsu mājas durvīm!