Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Receptes ilgākai jaunības un veselības saglabāšanai

Kurš gan nesapņo būt vesels, jauns un spēka pilns pēc iespējas ilgāk? Visos laikos cilvēki to vēlējušies un jau no seniem laikiem meklējuši dažādas receptes, kas palīdzētu atjaunot organismu.

Jaunības eliksīrs- līdzeklis, kas ir vairāk kā 500 gadu vecs

Izspiediet caur ķiploku spiedi vai samaliet gaļas mašīnā 450 g ķiploku, izspiediet sulu no 24 citroniem un to visu iepildiet trīslitru burkā. Burku pārsieniet ar marli vai kādu citu plānu audumu un novietojiet uz 24 diennaktīm nostāvēties. 1 tējkaroti gatavā līdzekļa iemaisiet pusglāzē ūdens un dzeriet pirms gulētiešanas 10-15 dienas no vietas. Pirms lietošanas burku ar gatavo līdzekli saskaliniet.

Pretnovecošanās dzēriens

Vienādās proporcijās samaisiet kaltētas lavandu un salvijas lapiņas. Šāda maisījuma 100 gramus pārlejiet ar 1 litru sausā sarkanā vīna un trauku aizvākojiet. Izturiet divas nedēļas tumšā vēsā vietā, periodiski trauku ar uzlējumu sakratot. P/ec tam uzlējumu nokāsiet.
Dzeriet rītos un vakaros pa 30-50 mililitriem 30-40 minūtes pirms ēšanas.

Austrumu jaunības eliksīrs

Samaisiet 1 tējkaroti svaigi spiestas citrona sulas ar 2 tējkarotēm medus un pustējkaroti kvalitatīvas olīveļļas un lietojiet katru rītu tukšā dūšā.
Līdzeklis uzlabo gremošanas trakta darbību, sejas krāsu un aizkavē sklerozes veidošanos.

Ilgmūžības eliksīrs

Būs nepieciešams 100 g kaltētas asinszāles, kumelīšu, salmeņu un bērza pumpuru. To visu jāsasmalcina kafijas dzirnaviņās vai blenderī un kārtīgi jāsamaisa. Tad jāiepilda burkā un cieši jāaizvāko. Katru dienu 1 ēdamkaroti maisījuma aplejiet ar pusglāzi verdoša ūdens, ļaujiet 20 minūtes ievilkties, tad nokāsiet un pievienojiet 1 tējkaroti medus. Dzeriet siltu no rītiem 20 minūtes pirms ēšanas un vakaros 2 stundas pēc ēšanas. ārstniecības kursa ilgums ir tieši tik garš, kamēr izlietosiet visu drogu maisījumu. Šādi pagatavots līdzeklis jālieto reizi piecos gados. Tas attīra organismu no šlakvielām, uzlabo sirdsdarbību, aknu, nieru un aizkuņģa dziedzera darbību, kā arī paaugstina asinsvadu elasticitāti un aizkavē sklerozes un hipertonijas veidošanos.

Ārstnieciskie diedzētu graudu asni

Kviešu, rudzu vai kukurūzas graudus noskalot un izklāt vienā kārtā uz labi samitrināta kokvilnas auduma. Izklātos graudus pārklāt ar samitrinātu kokvilnas audumu un novietot 22-24 grādu temperatūrā. augšējo auduma kārtu periodiski jāmitrina. Asni parasti parādās pēc pāris diennaktīm.
Taču ārstniecisks efekts asniem ir tikai tikmēr, kamēr tie nav izauguši garāki par 1 mm. Graudaugu asnu dzinumi lietojami uzturā bez garšvielām vai kopā ar augļiem. Var pievienot arī salātiem un citiem ēdieniem. Ārstniecības kurss sastāda 3-4 nedēļas.

Tās, protams nav visas receptes, ko esam mantojuši no senčiem. Taču, ja izmantosiet kaut vai dažas veselības, skaistuma un ķermeņa atjaunošanas receptes, rezultāts pēc kāda laika būs acīmredzams. Tomēr jūs nedrīkstat aizmirst arī par fiziskajām aktivitātēm, pareizu uzturu un daudz ko citu, kas sastāda veselīgu dzīvesveidu.